Knuz

knuz gratis datingsite

Knuz

Knuz
8.1666666666667

Design

8/10

  Prijs

  10/10

   Betrouwbaarheid

   7/10

    Voordelen

    • De site is geheel gratis
    • Veel profielen
    • Simpel en effectief
    • Laag drempelig

    Nadelen

    • Gratis sites trekken ook veel niet serieuze mensen aan
    • Kan een tijd duren voordat je foto online staat

    Vrijwel alle datingsites zijn op de computer te bekijken maar deze pakt het net wat anders aan. Knuz is echt gericht op de mobiele gebruiker. Zij zien dat dit een snelgroeiend medium is en zijn daar in 2008 al op ingesprongen. Wat daarbovenop nog eens extra uniek is, is dat de datingsite compleet gratis is. Sterker nog Knuz is de grootste gratis datingsite van Nederland.

    Knuz Verwachtingen

    Het zal niet als een verassing komen dat de lay-out van de datingsite ontzettend simpel is. Een gele achtergrond met een paar simpele mogelijkheden. Je kan aangeven of je als man/vrouw op zoek bent naar een man of vrouw. Je kan profielen inzien, zelfs zonder een eigen profiel te hebben, deelnemen aan de chat of berichten plaatsen op een forum. Het lijkt allemaal erg simpel en zo ziet het er wellicht uit, maar eigenlijk biedt www.knuz.nl je precies het zelfde als iedere andere datingsite.

    Het nadeel van een gratis datingsite is uiteraard wel dat de kwaliteit wat lager kan liggen dan op sites waar je voor betaald. Kijk niet vreemd op als je profielen van fakers tegenkomt. Er is immers niemand die dit voor je controleert.

    Knuz Inloggen

    Het aanmaken van een account op knuz is niet erg moeilijk. Net als op andere datingsites vul jij je gegevens in en bevestig je met je emailadres. Je kan er zelf voor kiezen of je wel of geen extra informatie invult die je wilt delen met anderen. Uiteraard is het aan te raden om, als je op zoek bent naar een succesvolle date, dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Op deze wijze kunnen mensen een beetje een idee krijgen met wie ze te maken hebben.

    Na het aanmaken van een account kan je op de app, eveneens gewoon online, verder. De website ziet er misschien erg summier uit maar hij doet wel wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat het navigeren online erg onduidelijk is. Daarbij valt meteen heel goed op de knuz.nl echt voor de telefoon gemaakt is.

    Knuz Kosten

    Knuz biedt allerlei extra opties aan. Daaronder valt het toevoegen van extra foto’s. Omdat de makers van deze app het toch enigszins netjes proberen te houden moeten zij alle foto’s handmatig goedkeuren. Het kan soms dus een hele tijd duren voordat jou foto online staat. Vooral tijdens het maken van je profiel is dat een nadeel omdat je verder meteen aan de slag kan. Je kan dus berichten sturen naar andere bezoekers maar je zal geen foto op je profiel hebben.

    Daarnaast blijkt knuz.nl ook een broedplaats te zijn voor mensen met minder goede bedoelingen. Vanuit de serieuze gebruikers hoor je regelmatig geluiden over nare opmerkingen, veel neppe profielen en ordinair taalgebruik. Als je dus niet stevig in je schoenen staat is Knuz misschien niet iets voor jou.

    Het blijft een complex vraagstuk, hoeveel mag je eisen van een gratis app? Knuz bied je alles wat je nodig hebt om succesvol te daten. Als je tenminste een beetje het overzicht kan bewaren. Prik jij zo door de neppers heen? Dan kan je een hele leuke tijd hebben op deze datingsite.

    Bezoek Knuz

    Ervaringen met Knuz

    • wil me uitschrijven , gaat niet, contact, gaat niet, geven geen gehoor, klote site

    • Design

     8.5

     Prijs

     10

     Betrouwbaarheid

     8.5

     Ik kan me wel vinden in wat er hier staat. Knuz trekt inderdaad wat minder serieuze mensen aan. Deze mensen kan je echter wel gewoon blokkeren. Geen probleem dus verder. Voor een gratis site mag je echt niet klagen hoor. Het doet wat het hoort te doen.

    • Design

     7.5

     Prijs

     10

     Betrouwbaarheid

     6.9

     Ik kom niet echt veel verder dan gewoon wat met mensen chatten. Als het puntje bij het paaltje komt willen ze niet daten. Het zal wel aan mij liggen misschien ben ik te direct of zo.

    • Design

     6

     Prijs

     10

     Betrouwbaarheid

     6.5

     Knuz had beter knullig kunnen heten. De lay-out van de website ziet er niet uit. En als je gaat daten dan heb je een klein groepje mensen dat de hele website probeert te overheersen. Gelukkig heb ik toch wat leuke contacten opgedaan. Maar het is wel te merken dat het gratis is hoor! Maja, we mogen dan eigenlijk ook niet klagen he.

    • Design

     8

     Prijs

     8

     Gebruiksvriendelijke website, alleen doordat het gratis is, vage figuren op deze site.
     Kinderlijke reacties op foto matching en met chatten idem. Is beter geweest om één op één te chatten, dan kan je ook serieuze gesprekken voeren. Het is net een vleeskeuring, zelfs vrouwen gaan naar de statistieken kijken van andere vrouwen om te kijken hoe die vrouw in de markt ligt. Jammer!!!

    • Knuz is helemaal niet gratis!!!!!! Het moment dat je iets wil aanpassen in je profiel moet je 1 credit betalen (1,30 euro), hetzelfde als je een reactie krijgt en binnen 12 uur wil reageren, alweer 1 credit… Zelfs als je contact wil opnemen met knuz voor een vraag kost dat je alweer 1 credit…. Gratis??? Helemaal niet!!!!

    • Wil me uitschrijven,Gaat niet diverse keren geprobeerd,Heel vreemd

    • Wil me uitschrijven,Gaat niet

    • Uitschrijven gaat niet!!! Pas op met het maken van een profiel! Je krijgt een overvloed aan mails binnen en het houdt niet op!
     Als je je wilt uitschrijven klopt de URL zogenaamd niet!
     Waardeloze website met enorm veel reclame! Better be carefull.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *