Singlesplace

singlesplace gratis dating voor iedereen

Singlesplace

Singlesplace
9.5

Design

9/10

  Prijs

  10/10

   Betrouwbaarheid

   10/10

    Voordelen

    • De datingsite is volledig gratis te gebruiken
    • Erg goede controle op profielen
    • Gemakkelijk in gebruik

    Nadelen

     Online daten wordt groter en groter en het is inmiddels één van de meest belangrijke en gemakkelijkste manieren om je wederhelft te ontmoeten. Daten via een datingsite is echter meestal niet goedkoop. De maandelijkse kosten, zeker als het gaat om een kortlopend abonnement kunnen best oplopen. Zo niet bij Singlesplace. Deze datingsite voor Nederlanders en Belgen is geheel gratis.

     Singleplace richt zich op alles en iedereen. Iedereen is welkom, mits het maar gaat om serieuze singles en niet om seksdates. Niet iedereen op singlesplace is perse uit op een relatie, het is ook een goede manier om vriendschappen op te doen.

     Singlesplace Gratis Datingsite

     Singlesplace is een gemakkelijke en overzichtelijke datingsite. Niet teveel poespas, duidelijk en niet ingewikkeld. Je hoeft geen lange persoonlijkheidstesten te doen en je kunt gewoon iedereen waar je interesse naar uit gaat een berichtje sturen.

     Je kunt uiteraard wel zoeken op voorkeuren zoals leeftijd, kinderen, roken/niet roken etc. en het is ook de bedoeling dat je zelf je profiel invuld. Dit vergroot natuurlijk de kans dat ook jij je leuke single vindt.

     Singlesplace Inloggen

     Wanneer je een gratis profiel aanmaakt krijg je een aantal vragen die je kunt beantwoorden. Je kunt trouwens ook gemakkelijk met je facebook profiel inloggen. Je profiel moet dan nog worden gekeurd, maar je kunt wel alvast gaan rond surfen om te kijken welke leuke singles zich hebben aangemeld.

     Alle profielen, teksten, foto’s  en aanpassingen worden trouwens handmatig gekeurd. Iets wat niet altijd gebeurt op een gratis datingsite. Dit geeft een veiliger gevoel en maakt dat je eigenlijk zo goed als altijd met serieuze mensen te maken hebt.

     Singlesplace Opties

     Je kunt interesses sturen, chatten, videochatten, mailen, vrienden maken en tal van andere mogelijkheden gebruiken zonder dat je een cent hoeft uit te geven. Dat de datingsite dus geheel gratis is maakt het erg laagdrempelig. Met 25.000 leden zijn er ook erg veel mogelijkheden. Heel veel accounts zijn actief wat leidt tot veel leuke en snelle interactie.

     Singleplace Kosten

     Singlesplace is dus geheel gratis en er zijn geen kosten. Dit gaat gelukkig echter niet ten kosten van de kwaliteit van de datingsite.

     Bezoek Singlesplace

     Ervaringen met Singlesplace

     • Design

      10

      Prijs

      10

      Betrouwbaarheid

      10

      Top site. De beste datingsite waar ik op zit en ook nog eens gratis! Daar kunnen ze bij lexa een puntje aan zuigen 🙂

     • Design

      10

      Prijs

      10

      Betrouwbaarheid

      10

      Vet dat nieuwe uiterlijk van de site. Werkt nu echt goed. Het lijkt zelfs of ik sneller een reactie krijg als ik iemand een berichtje stuur.

     • Design

      9.1

      Prijs

      9.8

      Betrouwbaarheid

      8.7

      Deze site is een toppertje. Meerdere gratis en betaalde datingsites gedaan, maar deze is toch het fijnst. Vooral via de chat is het gemakkelijk en leuk om nieuwe contacten op te doen.

     • Design

      7.3

      Prijs

      10

      Betrouwbaarheid

      10

      Deze site bracht mij net die , waarvan ik dacht dat bestaat niet. we kennen elkaar nu 6 weken en zijn nu 2 weken samen geweest alhier in huis [mijn] voor haar vakantie , de klik is er zeker en ik ben weer blij en gelukkig
      dit alles kan dus werkelijk op een Gratis site Lexa.rp 50plus allemaal betalen en niet kunnen vinden nu wel binnen 6 maand

     Geef een reactie

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *