Lexa

Nederlands grootste datingsite Lexa

Lexa

Lexa
8.6333333333333

Design

8/10

  Prijs

  9/10

   Betrouwbaarheid

   9/10

    Voordelen

    • Makkelijke site
    • Overzichtelijk
    • Veel kandidaten

    Nadelen

    • Communicatie met de klantenservice laat te wensen over

    Lexa is de grootste datingsite van Nederland en één van de grootste van Europa. Sinds 2002 is Lexa, dat onderdeel is van het Franse Meetic een groot datingbedrijf dat tal van verschillende dating gerelateerde sites runt, hier actief en al vier keer op rij is is de datingsite uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite. In 2013 nog is ze uitgeroepen tot website van het jaar in de categorie dating.

    Lexa Mogelijkheden

    De website zit goed in elkaar en is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Er melden zich dagelijks ontzettend veel nieuwe mensen aan waardoor het aanbod erg groot is. Goed kunnen zoeken is dan ook erg belangrijk en gelukkig gaat dat gemakkelijk. De profielen worden goed geordend wat er voor zorgt dat je op bepaalde criteria kunt selecteren. Je kunt ook aangeven waar jou ideale date allemaal aan moet voldoen.

    Lexa Inloggen

    Het aanmaken van een profiel is gratis. Je begint uiteraard met het invullen van je profiel en hier moet je ook even de tijd voor nemen. Hoe beter deze in elkaar zit hoe meer kans je hebt dat je de perfecte match tegen komt.

    Lexa kan je ook helpen bij het vinden van de perfecte match. Dagelijks krijg je een mail met nieuwe potentiële kandidaten. Ook krijg je dagelijks de Daily 6 te zien wanneer je inlogt. Deze worden uiteraard op basis van jou voorkeuren geselecteerd.

    Contact maken via Lexa kan op een aantal manieren. Je kunt flirts sturen om je interesse kenbaar te maken, je kunt chatten en berichten sturen. De leuke en originelen manier om opzoek te gaan naar de persoon die bij jou past is door middel van een persoonlijke quiz.

    Lexa Kosten

    Een gratis profiel op deze datingsite heeft wel beperkingen. Wil je echter gebruik maken van alle faciliteiten, zoals naast het chatten en berichten lezen en versturen, dingen als uitgebreid zoeken en alle foto’s bekijken dan zul je een Full Membership moeten afsluiten.

    •  6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m)
    •  3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m)
    •  1 maand – € 24,95

    Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal.

    Bezoek Lexa

    Ervaringen met Lexa

    • Design

     10

     Prijs

     10

     Betrouwbaarheid

     10

     Ik kan er niets aan doen maar ik ben een heel groot fan van Lexa.

    • Ik heb heel veel gehoord over lexa en na deze review denk ik dat ik toch misschien eens een kijkje ga nemen.

     • Let op de stiekeme manieren van Lexa. Daarmee bedoel ik, stilzwijgend verlengen als je niet ergens een vinkje hebt weggehaald. Heel lastig om je contact te stoppen. Lukt wel maar ze maken je het niet makkelijk.

    • Design

     8

     Prijs

     5

     Betrouwbaarheid

     6

     De vrouwen op lexa sturen mij bijna nooit een berichtje toe. Ik heb heel mijn profiel aangemaakt maar het wil mij niet zo goed lukken. Misschien pas ik hier niet zo goed thuis. Ik bedoel, het is fijn dat er zo veel mensen iedere dag bij komen en zo… maar dan moeten ze wel reageren.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *