15 Tips voor je perfecte (sugar) dating profiel

dating profielHet opstellen van het perfecte datingprofiel kan ontmoedigend zijn. Het is onmogelijk om precies te weten wat iemand anders wilt, maar je kunt potentieel aantrekken door jezelf op de juiste manier te beschrijven. Je kunt de weg naar een wederzijds voordelige relatie makkelijker maken door deze richtlijnen op te volgen.

Wat doe je wel?

Maak een lijst van jouw interesses.

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer mensen een ​​lijst met hobby’s moeten maken, weten ze heel vaak niet wat ze moeten opschrijven. Wees specifiek, maar niet zo onbereikbaar dat je mensen wegjaagt. Als je houdt van lezen, haal je favoriete auteur dan aan. Als je graag gaat uit eten, vermeld je je go-to restaurant of keuken. De enige manier om iets gemeen te vinden, is om details te vermelden. Iets als: “Je eet gewoon graag eten”. Terwijl een ieder eet.

Noem je waarden.

Ben je relatie-minded of zoek je gewoon plezier? Wil je een uitkering of gewoon overdadige dates? Dit zijn precies de dingen die je moet opsommen bij het opstellen van je profiel. Zeg wat je wilt, en ook wat je niet wilt. Alleen niet-rokers? Moet je van honden houden? De snelste manier om een ​​mislukte afspraak te hebben is door onduidelijkheden die voorkomen hadden kunnen worden. Het punt van een afspraak is dat iedereen precies krijgt wat hij wil, dus wees eerlijk.

Serieus praten

Online datingfraude bestaat. Van de sluwe catfish tot ‘sexual predators’, online daten bevat alles. Eerlijkheid is je beste wapen omdat de meeste suikerzoekers makkelijk onzin kunnen herkennen. Het starten van een relatie met leugens zal het alleen maar moeilijker maken en tot een teleurstellend einde leiden. Als je de waarheid spreekt, ben je vrij om jezelf te zijn.

Sexy tijd.

Wees niet te sensueel, een beetje sensualiteit gaat een lange weg. Als je rokjes en stiletto’s wilt dragen, is dat beter dan wanneer je iets gaat zeggen over de voorkeuren voor een sekspositie. Hints en subtiele seksuele knooppunten zorgen ervoor dat ze geïnteresseerd raken, dus laat ze meer willen in plaats van alles meteen naar voren te schuiven.

Spellingscontrole.

Beide zijden van een arrangement willen een intelligente partner. De snelste manier om een ​​intellectueel uit te schakelen is door spellingsfouten of onjuiste syntaxis. Goede grammatica is tegenwoordig een zeldzaamheid.

Wat je niet moet doen

Afbeeldingen

Hoewel een foto meer dan duizend woorden waard kan zijn, zullen jouw foto’s een van twee zijn: heet of niet. Afbeeldingen zijn het eerste wat mensen zien om hun interesse graad te bepalen. Maak het ze gemakkelijk om een ​​gevoel voor je uiterlijk te krijgen met deze tips.

Geen groepsfoto’s.

Online daters zijn geen detectives en hebben geen tijd om erachter te komen welke jij bent. Het is gewoon verwarrend. Dit is online daten, en niet “Waar is Wally”.

Blijf uit de buurt van actiefoto’s.

Sommigen zeggen misschien dat dit mensen helpt je hobby’s te leren kennen, maar bewaar dat voor je profieltekst. Een foto waar je aan het skiën bent, waarbij je zo groot als een mier bent, heeft de boodschap “Ik zie er van een afstand geweldig uit.” Mensen willen zien hoe je er van dichtbij uitziet.

Jij bent geen eend.

Een recent fenomeen waarbij meisjes zich voordoen als eenden door hun lippen op een onnatuurlijke manier te zetten, zal je niet helpen om iemand te vinden. De duckface is uit.

Duidelijkheid is van essentieel belang.

Wazige foto’s kunnen je onvolkomenheden maskeren, maar door deze kleine soap-operatruc krijg je geen suiker. Een vaag of verduisterd beeld laat hen alleen maar afvragen of je in het echte leven er korrelig en verwaterd uitziet. Laten we hopen dat je dat niet doet.

Houd het recent.

Zelfs als je mooiste foto van een aantal jaar geleden is, kies een recentere foto. Heb je je haar geverfd of heb je het gewoon laten knippen? Als je een actuele foto van jezelf plaatst, neemt de onzekerheid af en neemt het contact met leden toe.

Grijp de tinten.

Eén foto met zonnebril is oké, maar je wilt je ogen onthullen. Bezorgd over privacy? Deze tips zijn niet voor iedereen, maar als je meer actie op je profiel wilt, moet je je zonnebril af doen en jouw ogen laten schijnen. Je kunt deze foto’s altijd privé delen.

Vermijd clichés.

Houd je van het leven? Vind je het leuk om plezier te maken? Ik weet zeker dat je dat doet, maar dat zijn niet de stukjes informatie die je aan je profiel kunt toevoegen. Dit is een one-stop-shop voor potentiëlen, dus gooi niet met overmatig gebruik van zinloze quotes. Terwijl je erop uit bent om ‘het leven ten volle te leven’, scheert iemand over je cliché gereden profiel en gaat hij verder naar de volgende. Sla de YOLO dus over en word creatief met je formulering.

Geen negativiteit.

Je profiel is een kans om alle redenen weer te geven waarom mensen je willen daten. Ga je bagage en zelfdestructieve gebreken niet zitten opsommen. Zelfs als je eerlijk bent, is een ongunstige financiële situatie of je onvermogen om een ​​goede partner te vinden geen profiel-materiaal.

Wees niet te bescheiden.

Er is een dunne lijn tussen vertrouwen en arrogantie. Loop langs de lijn en maak het zelfs wazig, maar wees geen opschepper. Geef jezelf krediet waar krediet verschuldigd is. Wat zijn je talenten? Wat maakt je bevangen? Het invoegen van muzikale vaardigheden of speciale vaardigheden kan het verschil zijn tussen een “pass” en een partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *