4 datingtips voor mannen

datingtips mannenMensen denken vaak dat mannen niet zoveel moeite hebben met het versieren van vrouwen. Niets is minder waar. Ook een man kan erg onzeker zijn over het versieren van een vrouw. Laat staan hoe zenuwachtig hij kan zijn voor een eerste date. Het blijft natuurlijk spannend om een nieuw iemand te ontmoeten. Nou mannen, hier zijn wat tips wat daten wat makkelijker voor jullie maakt.

Tip 1: Uiterlijk

Als je op date gaat met een vrouw zie er dan verzorgd uit. Het kan voor vrouwen een grote afknapper zijn als een man er niet verzorgd uitziet. Trek bijvoorbeeld een nette spijkerbroek aan met een leuk shirtje en een stoere sneaker. Beetje gel in je haar, deotje, parfum en klaar is kees. Voor vrouwen is het erg belangrijk dat een man er verzorgd uit ziet. Het maakt een man ook veel aantrekkelijker voor een vrouw. En zeg nu eerlijk, er een beetje verzorgd uitzien kost weinig moeite. De eerste indruk kost dus niet veel moeite.

Tip 2: Locatie

Vele vrouwen houden van romantische films. En ja heren, de manier waarop relaties hier worden weggezet zijn niet realistisch. Dat neemt niet weg dat vrouwen zoiets wel graag willen. Kies voor je eerste date daarom ook een sprookjesachtige locatie. Ga niet thuis op de bank zitten, ga bijvoorbeeld naar een leuk parkje. Het heeft iets zoals in de films en je laat zien dat je moeite voor haar hebt gedaan iets leuks uit te zoeken. Dit vinden vrouwen erg aantrekkelijk. Je laat ze hierdoor speciaal voelen en daar houden vrouwen nu eenmaal van.

Tip 3 : Hou het spannend

Op de eerste date wil je elkaar leren kennen. Praat alleen niet teveel over jezelf. Probeer een beetje mysterieus over te komen. Probeer een vrouw achter dit mysterie te laten komen. Dit laat hormone bij haar vrij komen en hierdoor gaat ze jou aantrekkelijk vinden. Kijk wel uit, vertel ook niet te weinig over jezelf. Ze moet jou ook leren kennen om te weten of ze interesse heeft. Wees ook zeker niet te mysterieus dit kan soms nogal ongeïnteresseerd over komen. Probeer hier een goede balans tussen te vinden om de date een succes te maken. (Een deel van deze tip geld ook voor vrouwen)

Tip 4: Complimentjes

Elke vrouw houdt ervan om complimentjes te krijgen. Zeg dat ze er mooi uit ziet, dat haar lach mooi is of dat jij haar ogen prachtig vindt. Doe dit niet aan de hand van openingszinnen zoals: “Deed het pijn toen je uit de hemel viel.” Zeg gewoon waar het opstaat. Door een vrouw een paar complimenten te geven voelt zij zich gevleid en zekerder over haarzelf. Dit is natuurlijk een erg fijn gevoel om te hebben op een eerste date. Geen een vrouw wil een man die haar onzeker laat voelen. Overdrijf ook niet met complimentjes dat zorgt vaak voor gênante situaties. Geef haar een complimentje bij het ontmoeten en nog 2 of 3 tijdens de date. Dat ligt er natuurlijk een beetje aan
hoelang de date duurt.

Mannen veel succes met daten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.