5 Tips om de perfecte Sugar Daddy aan je binden

sugar daddy bindenHet is één ding om je sugar daddy te behouden als je hem eenmaal hebt ontmoet, het is een andere om de perfecte Sugar Daddy met je Sugar Daddy dating profiel aan te trekken! Volg deze vijf eenvoudige tips en je zult nooit meer een probleem hebben om de perfecte Sugar Daddy te veroveren:

Maak een geweldige eerste indruk

Foto’s kunnen je profiel maken of breken. Er zijn meer dan miljoenen leden op sugar dating sites, dus een fantastische foto helpt je om je te onderscheiden van de rest. Als je onze recente blog over het maken van het perfecte sugar daddy profiel hebt gelezen, weet je dat het hebben van foto’s van hoge kwaliteit een topprioriteit is!

Presentatie is de sleutel

Leg de focus op je beste eigenschappen. Je wilt er natuurlijk goed uitzien op je foto’s, maar je wilt ook je biografie versterken. Wees niet bang om op te scheppen over jezelf. Een beetje flirten doet ook geen kwaad. Laat zien waar je goed in bent, of het nu iets is dat je studeert of een onderneming die je aan het opstarten bent.

Kleden en kijken

Je wilt toch een luxe levensstijl hebben? Kleed je dan ook hiernaar! Het dragen van je favoriete jurk of je beste paar hakken, zullen je die boost van zelfvertrouwen geven om de sugar daddy aan te trekken waar je op hebt gewacht. Heb je nog geen luxe items? Improviseren! Maak een foto op een mooie locatie met de beste kleding die je hebt. Als locatie een probleem is, zal een lege muur (als achtergrond) met goede verlichting ook werken.

Verspil je tijd niet

We zoeken niet naar zoutvaders op de website, dus als je er eentje tegenkomt, zorg er dan voor dat je je tijd ook niet verspilt. Als je vanaf het begin een slechte vibe bij iemand merkt, ga dan rustig verder. Op deze manier kun je de perfecte sugar daddy sneller vinden en zal de zoutvader de boodschap wel snappen dat hij zijn strategie moet aanpassen.

Communiceer vanaf het begin

Als jouw profiel er goed uitziet en up-to-date is, moeten de sugar daddy’s die contact met je opnemen, al weten waar je naar opzoek bent. Er kunnen soms toch wel dingen zijn die je gemist hebt of die de persoon niet gezien heeft.
Wees daarom open en bereid om vanaf het begin een dialoog te beginnen. Als je je te mysterieus opstelt, kan het de sugar daddy ontmoedigen of een aantal belangrijke communicatieproblemen veroorzaken. Laat dat geplaag maar voor de eerste ontmoeting!

Vind jouw Sugar Daddy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *