Dating Tips: 3 redenen waarom je geen dating succes hebt

womenthinkingHet aanmelden bij een dating websites is vaak gratis (zodat je in ieder geval een idee kan krijgen hoe de site werkt) en iedereen kan zich aanmelden om een datingpartner te vinden. Als je lid bent van een datingsite en je hebt nog geen succes gehad, weet je waardoor dit zou kunnen komen? Hier zijn enkele van de redenen:

 

Je wordt gevonden door de verkeerde mensen

 

Wanneer je niet met de juiste mensen in contact komt via een datingsite zijn de kansen minimaal dat je succes gaat hebben op de site. Om succesvol te kunnen zijn moet je er dus voor zorgen dat mensen je op een andere manier vinden in de zoekfunctie.

 

De beste manier om dit te doen is het bewerken van de mailinstellingen. In de instellingen moet je aangeven wie je wilt dat er contact met je opneemt. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je alleen wilt dat mensen van een bepaalde leeftijd, lengte en persoonlijkheid contact met je opnemen.

 

Dit verhoogt de kans van slagen dat de juiste persoon contact met je zal opnemen.

 

Je bent te kieskeurig

 

Een andere reden waarom je geen succes met dating sites hebt gehad kan zijn omdat je te kieskeurig bent. Hoewel het goed is om een idee te hebben van de persoon die je zou willen daten, moet je niet te kieskeurig zijn. Als je bijvoorbeeld, altijd al iemand zou willen daten van 50 kg dan moet je niet bij voorbaat al iemand van 75 kg afslaan. Deze persoon zou toch de juiste kunnen zijn, maar door het uitsluiten van specifieke kenmerken kan het zijn dat je nooit met haar in contact zal komen.

 

Veel van de mensen die hun levenspartners online hebben gevonden hebben gezegd dat ze hun zoekcriteria moesten aanpassen. Ze hebben  zich ook moeten openstellen voor mensen die niet precies in hun ideaal beeld pasten. Als je hetzelfde doet, is de kans groter dat ook jij de persoon van je dromen zal vinden.

 

Je profiel legt teveel de nadruk op wat jij wil

 

Het allerbelangrijkste op de dating site is je profiel. Dit komt omdat dit het eerste is dat mensen lezen om te bepalen of ze geïnteresseerd zijn in jou. Als je tot nu toe niet succesvol bent geweest op het gebied van de online dating, dan is de kans groot dat op je profiel pagina een aantal plooien glad gestreken moeten worden.

 

De twee belangrijkste dingen die je moet overwegen zijn je profiel foto en tag lijn. Als vuistregel moet je ervoor zorgen de tag lijn interessant en aantrekkelijk is. De foto die je plaatst moet recent zijn. Om de kans op succes te vergroten moet de foto ook niet te bloot zijn.

 

Conclusie

 

Dit zijn enkele van de redenen waarom je geen succes hebt gehad op een online datingsites. Door de aanpassingen door te voeren die hierboven staan zal je de kans op succes vergroten en ben je weer een stapje dichter bij het vinden jou ideale partner. Lukt het nog niet om je ideale partner te vinden? Dan is het misschien tijd om van datingsite te veranderen. Kijk hier voor reviews en misschien zit jouw ideale site hier ook bij.

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.