Dating Tips: 8 tips om je profiel te laten opvallen

schrijf een goed datingprofielWe weten dat het geven van een beschrijving van jezelf aan anderen een van de moeilijkste onderdelen van het maken van je profiel is. Hier volgens enkele beproefde tips die je kunnen helpen bij het creëren van een aantrekkelijk en aangrijpend profiel.

Eerlijkheid duurt het langst

Zoals het spreekwoord zegt; eerlijkheid duurt het langst. Eerlijkheid wordt serieus genomen en het is in wezen het belangrijkste om te onthouden tijdens het ​​schrijven van een goed profiel. Het is veel makkelijker om over jezelf te schrijven als je eerlijk over jezelf bent. Het voorkomt dat je moet zoeken naar manieren om jezelf het beste te verkopen,of te moeten gissen naar wat je denkt dat andere mensen willen lezen.

Een groot deel van eerlijkheid is anderen niet willen misleiden op de langere termijn. Mensen zullen aannemen dat hetgeen je schrijft waar is – en je wilt anderen niet later voor een verrassing laten staan door het rekken van de waarheid in je profiel. Bijvoorbeeld, als je bergbeklimmen haat, zeg dan niet dat je leuk vindt, alleen maar om de aandacht van een outdoor sporter te grijpen.

Denk een beetje na waarin je jezelf onderscheidt van anderen

Waarin ben je anders? Wat geeft jouw je unieke karakter? Als je vrienden je zouden beschrijven, wat zouden dan drie dingen zijn, die ze zouden zeggen over jou? Dit zijn goede vragen om jezelf te stellen als je er klaar voor bent om je profiel te schrijven.

Zet je eventuele negativiteit opzij

Vaak beginnen mensen hun advertentie met : “Ik word niet goed van…” , “Ik ben moe van…!” of “Ik haat brunettes…!” etc. Het is aan te raden om dit niet op te nemen als het eerste dat je wilt uitdrukken in je profiel/advertentie. Het geeft alleen maar de indruk te veel ongezonde relaties te hebben gehad in het verleden. Probeer in plaats daarvan meer positief en optimistisch over te komen. Al snel zul je een vooruitgang in het aantal reacties opmerken.

Blijf open & praat gemakkelijk

Verlaat de formaliteit en schrijf je profiel alsof je praat met een goede vriend. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je een goede vriend wel zou vertellen, maar die je waarschijnlijk niet wilt opnemen in je profiel. Het is een goed idee om vermeldingen van vorige relaties of exen te voorkomen, of verhalen over eenzaamheid of wanhoop. Wees optimistisch!

Laat meer zien, schrijf minder

De beste profielen laten zien wie je bent op je best. Als je bekend staat als grappig, probeer dan uit te leggen hoe of waarom je als grappig wordt gezien – “Ik heb een goed gevoel voor humor”, kun je vervangen met: “Ik sta bekend als iemanddie pruiken draagt naar feestjes”. Hiermee schets je een beeld in het hoofd van de andere partij aangaande het soort persoon dat je bent.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Het belang van dit punt kan nooit genoeg worden benadrukt. Je glimlach, de achtergrond waar je bent gefotografeerd, wat je draagt; ze schetsen allemaal een beeld van de persoon die je bent. En met een recente foto krijgt je 800% van de aandacht.

Je profiel vaak updaten

Houd je profiel fris. Ga zo nu en dan terug naar je profiel en update je profiel, om mensen te laten weten dat je er nog bent.

Controleer je spelling en grammatica

Controleer je profiel op typefouten en spelfouten voordat je het online zet. Laat zien dat je tijd hebt besteed aan het schrijven van je profiel. Lees altijd je advertentie na en gebruik een tekstverwerker, zoals Microsoft Word, om je spelling en grammatica te controleren.

Met deze tips kan je snel aan de slag. Nog nergens een account? Probeer eens Pepper en wellicht vind jij ook jouw ware!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *