Dating Tips: Behaal gegarandeerd succes bij je eerste date met deze 5 tips

de beste datingtipsHet moment is eindelijk aangebroken dat je kennis gaat maken met jouw eerste date die je op een datingsite hebt leren kennen. Wellicht gieren de zenuwen door je lichaam en dat is helemaal niet zo vreemd, want het blijft toch een spannend moment zo’n eerste afspraak. Je weet namelijk helemaal niet wie of wat je moet verwachten van dit moment. Volg deze 5 tips en gaat met een gerust gevoel naar jouw eerste ontmoeting toe.

  1. Eerste indruk

De eerste indruk moet gelijk goed zijn. Dit is het belangrijkste moment van de hele ontmoeting. Indien je goed gekleed bent, een frisse adem hebt en straalt, zal dan meteen een goede binnenkomer zijn bij jouw date. Op dat moment zal diegene al gelijk positief over jou denken, dus laat een goede eerste indruk achter.

  1. Verwacht er niet te veel van

Dit klinkt als de omgekeerde wereld, maar uiteindelijk zal je merken dat het de juiste instelling is. Indien je er hoge verwachtingen aan geeft, kan het alleen maar meer tegenvallen indien het niet loopt zoals je had gepland. Ga er dus met een gevoel naartoe dat het gewoon een gezellige avond wordt. Wat er daarna gebeurd is alleen maar mooi meegenomen.

  1. Geschikte locatie

Wanneer je gaat afspreken is de locatie een belangrijke schakel in het hele proces. Je wilt natuurlijk veel kunnen praten om alles over diegene te weten te komen. Ga dus niet naar bioscoop, drukke nachtclub of andere rumoerige plek waar je elkaar niet kunt verstaan. Kies meer voor een restaurant waar je onder het genot van een hapje en een drankje elkaar beter kunt leren kennen.

  1. Wees op je hoede

Tijdens je eerste date is het verstandig om niet gelijk al jouw persoonlijke gegevens op tafel te gooien, want je weet niet wat voor vlees je in de kuip hebt. Kijk dus eerst de kat uit de boom en probeer elkaar langzaam beter te leren kennen. Op die manier weet je beter of je de ander kunt vertrouwen.

  1. Houd het bij de basis

Het eerste gesprek is altijd even aftasten hoe de ander in elkaar zit, waar diegene mee bezig is en hoe diegene staat in het leven. Het belangrijkste is dat je eerlijk en open bent. Vermijd negatieve onderwerpen en blijf positief. Als je deze tips hanteert op jouw eerste date, heb je de garantie dat het succesvol zal verlopen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.