Dating Tips: de budget date

Couple toasting with wineglasses, Paris, Ile-de-France, FranceSoms gaat het even financieel niet voor de wind. Iedereen kent wel van die periodes. Vinger iets meer op de knip, je uitgaven beperken, maar toch wil je leuke dingen blijven doen. Je vindt het niet fijn om anderen alles te laten betalen, maar afzeggen omdat je even geen geld hebt is eigenlijk ook niet een optie als je net mee op date bent gevraagd door die leuke jongen op de chat. Daten kosten veel geld. Of toch niet? Hier een aantal dating tips hoe je een leuke date kunt hebben zonder dat het veel geld kost. De echte budget date, met minstens zoveel plezier. Zeker de moeite waard!

Restaurant even te duur? Eet thuis.

Samen uit eten gaan is natuurlijk iets dat vaak gebeurt op een date. Leuk restaurantje, heerlijk eten, flesje wijn erbij. Je bent alleen zo een vermogen kwijt. Kies er eens voor om thuis te gaan eten. Ga samen koken. Dit bespaart een hoop kosten en is ook erg gezellig. Praat onder het genot van een glaasje en pruttelende pannen, wat snel het ijs breekt en aanzienlijk minder kost. Een extra tip: Probeer niet iets nieuws te maken maar iets waar je ervaring mee hebt. Je wilt natuurlijk wel dat alles slaagt.

Vuurkorf, lekker knus

Super leuk voor in de winter. Heb je een vuurkorf op je balkon of in je tuin? Dan kun je hiermee perfect je date verassen. Heerlijk romantisch onder een dekentje met een hapje en een drankje. Erg gezellig en knus en de perfecte manier om elkaar gezelschap te houden.

Wandelen op het strand 

Of de zon nu schijnt of  niet een strandwandeling is altijd heerlijk. Genieten van een prachtige zonsondergang en gezellig samen een ijsje halen of een hete kop choco nadat je bent uitgewaaid is erg fijn om te doen. Het kost weinig maar brengt je wel dichter bij elkaar. Mocht je nu geen strand in de buurt hebben, dan kan je natuurlijk ook een wandeling door het bos maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.