Dating Tips: Vrouwen via het internet te daten

ID-10022274Voor veel mannen zou het erg handig en fijn zijn om vrouwen via het internet te ontmoeten. En in tijden waarbij we steeds meer online zijn, wordt het ook normaal gevonden. Nu zijn er diverse manieren om vrouwen via het internet te ontmoeten. Dit kan zowel via sites die daarvoor speciaal zijn opgezet, datingsites. Maar je kunt ook dames ontmoeten die daar niet altijd in eerste instantie dat zouden doen. Wanneer je iemand via Facebook benadert en leuke berichtjes uitwisselt, kan dat ook tot een date leiden. Maar hoe doe je dat? Vrouwen via internet ontmoeten. Er zijn wel een paar algemene regels die je zowel op datingsites, apps en sociale media kunt toepassen om dates te krijgen. Hier een paar dating tips.

Hoe kom jij over?

Dit is een erg belangrijk punt. Want dit moet je niet verwarren met hoe jij denkt over te komen of hoe jij wilt overkomen. Je moet het zo zien. Veel bedrijven willen als milieuvriendelijk overkomen, maar als jij vindt dat het niet zo is. Dan zijn ze het niet. En zo is het ook met jou.

Je hebt een beeld van hoe jij over wilt komen, maar als zij dat niet zo voelt. Dan ben jij niet zo. Je moet dus echt uitstralen hoe jij wilt overkomen. Dit doe je ten eerste met foto’s. Dit is een krachtig wapen. Je hoeft niet eens knap te zijn, want het gaat erom wat je projecteert.

Een simpel voorbeeld: je ziet jezelf als vrolijk. Maar je plaatst een foto van jezelf in het bos waarop je niet lacht. Waarom zou je geen foto plaatsen met een oprechte glimlach?

Een volgende stap is de communicatierichting haar. Dit is ook cruciaal voor haar om een beeld over jou te vormen. Eigenschappen die je wilt tonen zijn zelfvertrouwen, sociale intelligentie en humor. Als je dit al toont kom je al een heel eind! Je moet dan ook als jij een eerste berichtje verstuurt. Of dat nou op een datingsite is, chatsite of Facebook. Minimaal één van deze elementen moet gebruiken. Ga dus niet saai gedag zeggen, maar gebruik humor en wees zelfverzekerd. Dan is de kans op een reactie het grootst en kan hetgesprek beginnen.

Flirten tijdens het gesprek

Jij wilt een vrouw ontmoeten en niet alleen voor vriendschappelijk contact. Dan ontkom je er niet aan om te flirten.

Door online met haar te flirten, zorg je er ook voor dat je een aantrekkingskracht creëert zodat ze je wilt ontmoeten. Want zeg nou zelf. Jij ontmoet toch ook liever iemand voor een mogelijke relatie dan alleen een potentiele vriendschap. De motivatie om iemand te ontmoeten, is met aantrekkingskracht een stuk groter.

Om goed met haar te flirten moet je haar plagen zonder grof te zijn. Geen grapjes over haar gewicht. Maar over haar, haar kan wel of haar gedrag. Bijvoorbeeld dat ze klunzig is, moeite heeft met typen etc.

Gebruik smileys of haha om aan te geven dat je het speels bedoelt. Want dat is het ook, je moet speels zijn. Dat maakt haar aan het lachen, en daarmee toon je ook humor, zelfvertrouwen  en sociale intelligentie.

Vrouwen houden van flirten: doe het!

Mocht je meer tips willen over het ontmoeten van vrouwen online en het versieren ervan. Lees dit artikel boordevol goede tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *