Dating Tips: 4 ultieme tips voor mannen

4 datingtips voor mannenAls je, als man, op het punt staat om te gaan daten dan is het fijn om de do’s and don’t te weten. Als het maar niet lukt om een leuke date aan de haak te slaan, dan is het wellicht ook handig om deze do’s and don’t door te lezen. Met andere woorden; hieronder kunt je datingtips lezen over hoe je succesvol kunt daten.

1 Interesse tonen

Het doel van een date is om elkaar te leren kennen. Het is dan ook fijn als de persoon aan de andere kant van de tafel luistert naar wat jij te vertellen hebt. Dit is voor vrouwen precies hetzelfde. Vergeet niet dat mannen van naturen wat dominanter zijn in een gesprek dan vrouwen en daardoor alle aandacht naar zich toe kunnen trekken. Wees oprecht geïnteresseerd in de date die voor je zit. Laat dit merken door te reageren op wat zij zegt en sommige dingen te herhalen. Stel gerichte vragen en onderbreek haar niet tijdens het spreken. Zo score je gegarandeerd punten.

2 Complimenteren

Vrouwen zijn hele gevoelige wezens. Zij maken zich graag op en kleden zich graag leuk of uitdagend voor hun date. Let op de kleine details en geef daar hier en daar eens een complimentje voor. Zie je bijvoorbeeld dat je date gloednieuwe hakjes aanheeft geef haar dan een complimentje over haar schoenen. Schijnen haar haren zo mooi in het kaarslicht? Vertel haar dat. Je zult haar, als je geluk hebt, in reactie kunnen zien blozen.

3 Hou het netjes

Mocht je date zeer succesvol zijn en daarnaast ook nog eens bloedmooi, dan kunnen de gemoederen natuurlijk aardig oplopen. Dit is jou kans om te bewijzen dat je een echte man bent en een geweldige catch. Bleef ten alle tijden netjes en als je jezelf niet kunt beheersen vraag dan om haar toestemming. Vraag haar of je haar mag kussen en laat haar de rest doen. Houdt je hormonen onder controle ongeacht wat er gebeurt.

4 Presentatie

De wereld waarin we leven is hard. Het is helaas niet anders maar je wordt echt op je uiterlijk en eerste indruk afgewezen. Dit betekend niet dat je het lichaam van een jonge God moet hebben maar je presentatie is zeer zeker belangrijk. Als jij aan een vrouw kunt laten zien dat je goed voor jezelf kan zorgen, dan zal je dat ongetwijfeld ook voor haar doen. Zorg er dus voor dat je haren netjes in model zitten, je kleding schoon en ongekreukt is, je tanden gepoetst zijn en je lekker ruikt. Ben op tijd, bij voorkeur zelfs 5 minuten te vroeg, en toon respect voor je date.

Met andere woorden, wees een heer. Maak hier een gewoonte van. Ook als je date tegenvalt. Er is nog nooit iemand dood gegaan van beleefdheid.

Meer handige datingtips vind je hier. Vergeet je ook niet aan te melden om gratis meer datingtips te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *