Dating tips: 4 ultieme tips voor vrouwen

datingtips voor vrouwen op datevisieEr wordt vaak gezegd dat vrouwen de meest ingewikkelde wezens zijn op de planeet aarde. Toch blijkt er niets minder waar te zijn. Wij communiceren namelijk daar waar mannen er toch wat meer moeite mee hebben. Daarom is het handig om te weten waar je punten op kunt scoren als je die leuke date hebt. Hier een paar datingtips.

1 Wees een dame

De eerste indruk staat met stipt op nummer 1. Mannen gaan daar namelijk heel snel van uit en dit kan doorslaggevend zijn voor een leuke of minder leuke date. Het is haast pijnlijk om te zeggen maar dit houdt in dat jou uiterlijk als allereerste beoordeeld wordt. Houdt daar dan ook rekening mee. Zorg er voor dat je leuke kleding aan hebt. Nog belangrijker, let goed op de maat. Schaam je niet voor een maatje meer of minder, zorg gewoon dat de kleding goed aansluit op jou lichaam. Laat je date zien dat je moeite hebt gedaan voor hem.

2 Taalgebruik

We leven in een wereld waar mannen nog altijd de baas denken te zijn. Alhoewel dit op een rap tempo verandert zijn er toch nog een aantal etiquette waar sommige mannen veel waarden aan hechten. De belangrijkste daarvan is taalgebruik. Ga niet ordinair vertellen over de vrouw met het korte rokje in de hoek maar praat met je date en houdt het netjes.

3 Ego

Je had hem wellicht al aan zien komen. Streel zijn ego. Mannen zijn over het algemeen erg trots op wie zij zijn. Hierdoor kunnen zij erg dominant overkomen en soms zelfs enigszins opschepperig. Dit noemen we in de volksmond ook wel haantjesgedrag. Het is niets meer dan het vragen om zijn gevoel te bevestigen. Zet een stralende glimlach op en vertel hem inderdaad dat hij het geweldig doet, je zult beloont worden met een glunderend gezicht.

4 Toon interesse

Helaas zijn wij vrouwen over het algemeen zo geprogrammeerd dat we veel praten. Op het moment dat ons een vraag gesteld wordt kunnen wij dan ook hele verhalen uit de doeken doen. Probeer dit in te dammen. Geef uiteraard antwoord op zijn vragen maar houdt het wat beknopter. Eindig je verhaal overigens met een wedervraag zodat hij weet dat je ook in zijn leven geïnteresseerd bent. Luister goed naar wat hij je te vertellen heeft, geef hem hier en daar een complimentje en probeer hem niet te onderbreken. Uiteraard kan je inhaken op zijn verhaal en jou visie hier op geven. Vrees de dynamiek in jullie gesprekken niet maar houdt de focus op hem waar hij dit toe laat.

Mannen zijn misschien wat moeilijker te doorgronden maar met deze datingtips heb je in ieder geval al wat stapjes in de goede richting gezet. Het belangrijkste van allemaal blijft echter dat je moet genieten van jullie date. De mooiste vrouw is en blijft namelijk een gelukkig vrouw.

Meer handige datingtips vind je hier. Vergeet je ook niet aan te melden om gratis meer datingtips te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *