Datingtips voor vrouwen, 4 dingen om rekening mee te houden

datingtips vrouwenDaten kan voor vele al lastig genoeg zijn. Sommige hebben een relatie van jaren achter de rug en moeten dan hun flirt skills weer uit de kast halen. Hoe moest dat ook alweer? Dan heb je ook nog vrouwen die al een tijd aan het daten zijn en nog steeds geen leuke man hebben kunnen. Het is begrijpelijk dat deze vrouwen dan beginnen te twijfelen aan zichzelf. Dit is natuurlijk nergens voor nodig. Als u verder leest worden er een aantal tips gegeven als het gaat om daten als vrouw.

Dating tip 1: Doe rustig aan

Geef jezelf wat rust. Als je net een lange relatie achter de rug hebt ga dan niet te snel weer daten. Geniet even van het single zijn. Geef jezelf ook even de tijd om na te denken over wat je wil. Was je ex wel echt de man/vrouw die je zocht? Wat zoek ik nu precies in een nieuwe relatie? Maar denk ook aan de positieve dingen van je ex. Wat vond ik leuk aan hem? Wat heeft hij/zij dat ik in een nieuwe relatie ook wil?

Leer jezelf wat beter kennen voordat je weer begint met daten. De kans om dan de perfecte nieuwe man of vrouw tegen te komen is dan vergroot. De kans om weer dezelfde fout te maken wordt verkleind.

Dating tip 2: Wees mysterieus

De eerste date komt eraan en jij en je date willen elkaar natuurlijk leren kennen. Vertel alleen niet teveel van jezelf. Als je date alles al van je weet is de spanning er vanaf. Natuurlijk ben je opzoek naar iemand die dingen gemeen heeft met jou. Vertel daarom ook net genoeg zodat je date jouw leuk vindt maar, vertel ook niet teveel zodat het spannend blijft.

Dating tip 3: Zorg dat jij op je gemak bent

Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de date. Een date kan het ook aan je zien als jij je op je gemak voelt en vaak vindt hij/zij je dan nog aantrekkelijker. Spreek op een openbare plek af of een plek waar je regelmatig komt. Kun jij je date meteen wat over deze plek vertellen. Je hoeft ook niet uitgebreid te dineren op je eerste date als je dat niet fijn vindt. Een wandeling maken of in een bar een paar drankjes doen kan net zo gezellig zijn. En zijn er dan ongemakkelijke stiltes hoef je ook niet te wachten tot je dessert eraan komt.

Dating tip 4 : Dress to impress

Uiterlijk is belangrijk. Het is het eerste waar jou date een mening over heeft. Jij bent voor een date ook veel aantrekkelijker als jij er verzorgd uitziet. Op een eerste date hoef je echt geen chique jurk, naaldhakken en lage make up op te doen. Een leuk setje kleren, een schoen die het afmaakt en een beetje make up is net zo mooi. Eerlijk is eerlijk vele lage make up maakt ons vrouwen vaak ook niet mooier. Zorg er genoeg voor dat het er verzorgd uit ziet. Iedereen houdt van een verzorgd uitziende date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *