De 4 belangrijkste tips voor de plus-size Sugar Baby

plussizesugarbabyDe Sugar Bowl staat bekend om haar diversiteit aan mooie Sugar Babies. Het is geen geheim dat ze in alle vormen, kleuren en maten voorkomt.

Een ieder heeft wel een type en er is altijd iemand die jou wilt hebben, voor wie je bent. Om de ware te vinden, is het belangrijk om niet gedemotiveerd te raken door afwijzingen.

Ons blog bruist met vragen en zorgen over de plus size Sugar-Community. Met dit hete onderwerp, heeft ons team een handleiding gemaakt om de Sugar Babies, die een beetje meer liefde nodig hebben, te helpen. Bekijk het!

Vertrouwen is essentieel!

Vertrouwen is de sleutel naar succes in elke datingscenario en in de Sugar-wereld is het ook geen uitzondering. Onthoud dat Sugar niet alleen in één type voorkomt. Een maat nul is niet de maatstaf voor de perfecte vrouw, dus zet niet zoveel nadruk op je gewicht.

Laten zien dat je comfortabel bent met je lichaam, is belangrijk, vooral als het zichtbaar is voor anderen. Wees dus niet bang om zelfliefde te tonen op je profiel.

Je zelfvertrouwen kan gemeten worden door potentiële Sugar Daddies… of het gebrek daaraan door de gegevens van je profiel. Wat zegt jouw biografie over jou? Stralen jouw profile foto’s zelfvertrouwen uit? Je profiel is de sleutel voor een man om je beter te leren kennen voordat je hem gaat ontmoeten. Zorg ervoor dat je goed over jezelf praat en de beste foto’s van jezelf post. Maar alleen moet je niet gaan overdrijven. Je wilt natuurlijk niet overkomen als verwend of self-involved. Onthoud dat suiker zoet is, en niet rot.

Vermijd het om jezelf te vergelijken met anderen en leer jezelf te accepteren voor wie je bent. Er gaat altijd iemand mooier, intelligenter en dunner dan jou zijn. Je zal gek worden als je de liefde die je verdient, niet toont aan jezelf.

Meld je nu aan bij Richmeetbeautiful

Hoe je het draagt!

Sugar Babies houden ervan om de nieuwste trends in mode bij te houden. Maar om er het best uit te zien, is het belangrijk om je lichaamstype te kennen. Je kleren moeten je aanvullen en je beste eigenschappen tentoonstellen. Vol zijn is natuurlijk in, maar het hangt af van hoe jij het presenteert!

Trek je ware maten aan en vermijd kleding die te strak zit. Vermoei jezelf niet om die maat 5 skinnies te laten passen. We dromen allemaal om dun te zijn, maar laten we realistisch blijven! Als het niet past, moet je het niet forceren. Geloof me, je nieuwe potentiële Sugar Daddy zal het accepteren!

Verberg je gewicht niet in te grote kleding. Grote ‘baggy’ kleding is niet schattig. Zelfvertrouwen speelt een grote rol in jouw uiterlijk. Zorg ervoor dat je jezelf mooi laat voelen, en laat dit blijken door je gevoel voor mode en stijl. Je moet er altijd prachtig uit zien, vooral op de sugar-dates. Een man kan van een afstand het zelfvertrouwen ruiken!

Eerlijkheid is het belangrijkst.

Het is belangrijk om altijd eerlijk te zijn over je uiterlijk. Niemand wil voor de gek gehouden worden. Upload foto’s die een eerlijke representatie hebben van hoe je eruit ziet. Als dit betekend dat je nieuwe foto’s moet maken, gebruik die kans dan voor een mini-fotoshoot. Laat je innerlijke selfie-koningin blinken!

Eerlijk zijn kan bijzonder moeilijk zijn als het gaat om het kiezen van een lichaamstype dat precies bij je past. Vaak worden er op een sugar datingsite verschillende opties geboden: slank, atletisch, gemiddeld, een paar extra pondjes en vol/overgewicht. Toegeven dat je vol of overgewicht hebt bent is niet eenvoudig, maar je moet eerlijk blijven om te voorkomen dat je mensen misleidt.

Als je profiel bijgewerkt is, hoef je je geen zorgen te maken dat je iemand verrast bij een persoonlijke ontmoeting. Dit zal jou en anderen tijd besparen, omdat je Sugar Daddies zal aantrekken die van je omvang houden. Degene die niet geïnteresseerd zijn in je lichaamstype zullen je profiel gewoon overslaan in plaats van je gevoelens later te schaden.

Als je niet zeker weet waar je staat qua gewicht, kan een gewichtstabel je altijd helpen om je lichaamstype te schatten op basis van je gewicht en lengte.

Neem het niet persoonlijk op

Ten slotte, begrijp dat sommige Sugar Daddies ervoor kiezen om zich aan een specifiek type te houden. Laat niemands mening je naar beneden halen. Hoe normaal het ook klinkt, schoonheid ligt werkelijk in de ogen van de toeschouwer. Als je niet past in zijn voorkeuren, zal je het gewoon van je af moeten schudden, en weet dat je beter bent met iemand bij wie je wel past.

Je hebt ook het recht om een voorkeur te hebben. De Sugar-levensstijl is anders dan de anderen, maar relaties zijn universeel… vergeet dat niet. Onthoud altijd je houding, en weet dat er een perfecte Sugar daddy voor je is.

Neem een kijkje bij Suikerarrangement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *