Flirten doe je zo; top 6 tips om te Flirten

flirten doe je zoFlirten; het lijkt soms wel de norm als het op daten aankomt. Als je ervoor wilt zorgen dat een vrouw ervoor kiest om op een eerste date met je te gaan of wanneer je bij een eerste date wel aantrekkelijk wilt zijn, dan is Flirten een goed middel daarvoor. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe je alle juiste ‘noten’ bij een vrouw kunt raken? Vrouwen zoeken meer dan een knipoog of een drankje. Ze willen charismatische mannen met goede manieren hebben en die tegelijkertijd ook grappig kunnen zijn.

1 Vergelijk haar met kunstwerken

Vertel haar hoe ze dezelfde glans uitstraalt van een bekend kunstwerk. Iets in die zin. Maar je moet niet te technisch gaan doen. Het moet een simpele zin zijn die ze meteen snapt. Want als je dit niet goed doet kan het juist averechts gaan werken.
Behalve dat dit een compliment voor haar is geeft het ook aan dat je in meer geïnteresseerd bent dan alleen voetbal. Je bent waarschijnlijk ook intellectueel en je bent niet bang om je gevoelens te uiten.

2 Geef haar “the look”

Je kan dit vergelijken met die romantische scenes uit enkele films waar een man diep in haar ogen kijkt met een lichtte smile op z’n gezicht. In een film is de reactie van de vrouw dat ze ook lichtjes lacht en weg kijkt terwijl ze bloost. Het zal waarschijnlijk niet precies zo zijn maar geef haar ‘the look’ die maakt dat ze vlinders in haar buik voelt.
Maar let op! Je moet dit wel oefenen thuis in de spiegel voordat je het uitvoert. Want je wilt geen enge psycho look geven wat haar juist afschrikt.

3 Onthoud de kleine dingen

Maak een mentale notitie van de kleine dingen die ze zegt. Alle kleine details (zelfs ook wat ze aanheeft, welke oorbellen etc) zullen je later ten goede komen. Als je die kleine dingen weer eens aanhaalt zal ze zich speciaal voelen. Zelfs wanneer ze je iets klein gezegd heeft aan het begin van de avond en je dit later weer kan navertellen, kan het een impact hebben. Maar let wel, hier gaat het dan vooral om de kleine dingen.

4 Geef haar ruimte

Een vrouw wilt vooral niet onder druk gezet worden. Als het erop aankomt dat je haar wilt vragen om haar nummer en ze je het niet wilt geven, dan laat je het zo. Je moet aanhalen dat je weer eens contact zou willen maken. Maar als ze dat niet wilt (ook al lijkt alles tot op dat punt heel goed te zijn gegaan) dan moet je geen druk op haar uit oefenen.

5 Maak grappen

Af en toe tussen de conversatie door kun je enkele grappen maken. Maar wees je ervan bewust dat het geen beledigende grappen moeten zijn. Laten het luchtige grappen zijn die door een ieder geaccepteerd kunnen worden. Als je haar aan het lachen kunt brengen is de kans groter dat ze zich makkelijker openstelt.

6 Wees ontspannen

Je wilt niet een indruk geven dat je slechts voor een reden daar bent. Neem gerust plaats en ontspan je een beetje. Neem de tijd om haar als persoon te leren kennen. En als seksueel getinte conversaties mochten beginnen, zorg er dan voor dat zij ze geïnitieerd heeft.

Bij het Flirten gaat het er vooral om dat iedereen in zijn comfortzone blijft. En als je goed wilt Flirten moet je dan weten hoe je moet inspelen op de ander zodat ze kan blijven genieten van haar avond. Maar onthoud vooral: als het niet lukt, oefen dan geen druk op uit. You win some, you lose some!

Zoek gelijk een date op Lexa!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.