Dating Tips: Het eerste datingsite bericht, hoe benader je haar online?

ID-10090681Dat is een vraag die veel mannen zichzelf stellen. Hoe benader je voor het eerst een vrouw op een datingsite. Wat moet je aanpak zijn?

Zo wordt zij nu aangesproken

Voor jij een aanpak hebt, is het belangrijk om te weten wat nu haar situatie is. Wanneer een vrouw er leuk uitziet, maar niet extreem knap is. Dan ontvangt zij al makkelijk 60 berichten per dag. Dat is ongelofelijk veel. Dit moet je niet ontmoedigen want als je op de kwaliteit let, dan is dit een stuk lager. Allereerst zitten er een stuk of 10 berichten tussen die je met een druk op de knop kunt versturen. Dat zijn berichtjes die de datingsite zelf aanbieden om je interesse kenbaar te maken.

Dit is ongeveer het slechtste wat je kunt doen, dus doe dit niet!

Dan heb je er ook nog een paar tussen zitten, die nogal vulgair zijn. Het is dan ook geen wonder dat vrouwen op een datingsite het gevoel hebben dat mannen er maar één ding op zoeken. Vervolgens leest zij een paar berichten waarvan ze weet dat die ook naar 100 andere vrouwen zijn verstuurt. En het grootste aantal berichten die zij ontvangt die zijn complimenteus en niet veel meer dan dat. Er zijn maar enkele berichten die zij ontvangt die bij haar ook daadwerkelijk een gevoel oproept om te reageren.

Zo zie je maar, het valt ook voor haar niet mee.

Wat jij nodig hebt voor veel reacties

Uiteindelijk wil je veel reacties, want dan creëer je meer opties voor jezelf. En ook niet bij elke vrouw die op je reageert, zal jij haar telefoonnummer krijgen. Dus wat heb je nodig om veel reacties op te wekken. Je weet alvast wat je niet moet doen. En door al het tegenovergestelde te doen, kom je erg ver.

Het beste is om haar profieltekst te scannen en de foto’s te bekijken. Dat moet je al een indruk geven met wat voor vrouw jij te maken hebt. Vervolgens pak je een aspect eruit waarvan jij denkt dat zij daar veel waarde aan hecht. Nu kan je dit aspect op verschillende manieren benaderen, met oprechte interesse, humor of door het tonen ervan en te laten zien dat je het begrijpt.

Een simpel voorbeeld: zij geeft aan dat ze familie erg belangrijk vindt.

Dan kan je oprecht geïnteresseerd zijn waarom ze dat zo vindt. Heeft ze altijd in een erg hecht gezin geleefd en veel warmte gevoeld van haar opa en oma. Je kunt het ook op een grappige manier benaderen. Stoeien met neefjes en nichtjes toen ze jong was en kattenkwaad bij haar oom en tante uithalen.

Daarnaast kan jij ook jouw positieve ervaring delen. Vertellen hoe jij altijd de warmte ervaren hebt. Daarmee toon je aan dat je haar begrijpt.

Als je denkt dat dit soort berichten schrijven veel tijd kost. Niets is minder waar lees dit artikel over Knip en Plak berichten en zie hoe makkelijk het kan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.