Dating Tips: Het kiezen van de juiste profielfoto’s op een datingsite

climber_001Het kiezen van je profielfoto’s op een datingsite is een belangrijke keuze. Er wordt gezegd een foto vertelt meer dan duizend woorden en dat is ook zo.

En hoewel mannen visueel meer ingesteld zijn dan vrouwen is het ook voor mannen erg belangrijk om de juiste foto’s te plaatsen.

Ik ben geen model

Weinig mannen op een datingsite zijn een model. En om reacties van vrouwen te krijgen en op date te gaan is dat ook helemaal niet nodig.

Dat is belangrijk om te beseffen, want vaak denken mannen als ze geen reacties krijgen. Dat het komt door hun uiterlijk, terwijl vaak het eerste berichtje dat slecht en saai is. Ervoor zorgt dat je geen reacties krijgt.

Het ligt dus niet aan je uiterlijk. Dat is goed nieuws, want daar kan je weinig aan veranderen. Wat je wel makkelijk en snel kunt veranderen zijn je foto’s.

Want zelfs als jij jezelf niet als aantrekkelijk bestempeld, kan je wel aantrekkelijke foto’s hebben!

Dat zit zo. Een foto laat zien wie jij bent, als persoon. Daar hechten vrouwen veel waarde aan, vooral na hun tienerjaren. Dan speelt het innerlijk van een man een grotere rol.

Met jouw foto’s weergeef jij je innerlijk. Als jij onzeker op een foto staat, dat is af te leiden aan je lichaamstaal. Dan is dat een onaantrekkelijke eigenschap. Plaats je een foto met een goede zelfverzekerde lichaamshouding. Dan toon je een aantrekkelijke eigenschap.

De meest aantrekkelijke foto’s

Zoals je hebt kunnen lezen weergeven foto’s jouw persoonlijkheid en wie jij bent. Nu zijn er verschillende type foto’s die je kunt plaatsen. Waarmee jij de aantrekkelijke eigenschappen toont die vrouwen graag zien.

Eén van deze eigenschappen is dat je gezellig en een sociaal persoon bent. Nu zijn foto’s van jou in een groep niet het beste om te plaatsen. Want dan moet ze gissen wie jij bent, of ze vindt een vriend van je aantrekkelijker.

Plaats daarom een foto van jezelf waarop je glimlacht. Wat wel kan is dat je bijvoorbeeld een foto plaatst van jezelf bij een festival of andere leuke gebeurtenis/evenement. Maar dan moet alleen jij op de foto staan en als er mensen zijn, staan die op de achtergrond voorbij.

Dat je ondernemend en iets stoers hebt vinden vrouwen ook aantrekkelijk. Door een foto te plaatsen van een activiteit die je aan het doen bent, skiën, duiken, klimmen, raften etc. Toon je deze kant.

Mocht je dat niet doen, maar bijvoorbeeld een snelle auto hebben of motor rijden. Dan is de truc om niet jezelf met die auto of motor erop te staan. Maar dat je een voor meer artistieke foto gaat. Bijvoorbeeld dat de foto over jouw schouder wordt gemaakt, en je een stukje van je hoofd ziet.

Hiermee voorkom je dat je patserig overkomt of doen alsof je stoer bent.

Humor en nieuwsgierigheid werkt ook goed. Foto’s waardoor ze moet lachen of denkt van “oehh wat is dat?”. Zorgen er ook voor dat ze een positief beeld van je krijgt.

Het is wel belangrijk om te weten dat als jij een keer een pizza op je shirt heb gemorst en daar een foto van is gemaakt. Het wellicht grappig is, maar je wil niet op zo’n manier grappig worden gevonden.

Een foto van jou in een Halloween kostuum doet het goed, omdat je dan je speelsheid aantoont en zo’n kostuum heeft ook iets leuks.

Soms heb je ook een foto met een raar perspectief of dat door de manier van nemen het onbedoeld grappig is geworden. Zo’n foto kan je ook plaatsen.  Sommige van deze foto’s hebben ook een hoog “oehh wat is dat?” of “hoe kan dat?” gehalte.

Als je benieuwd bent naar wat je allemaal nog meer kunt doen met je datingsite foto’s, wat aantrekkelijk is of niet. Dan moet je het artikel van Jack Joel eens lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.