Hoe krijg je iemand mee op een date?

datenJe wilt daten en je hebt een oogje op iemand. Dit kan zowel iemand zijn die je online hebt ontmoet als iemand die je al langer in het echt kent. Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met daten, kan het zijn dat je je onzeker voelt wanneer je iemand mee wilt vragen op een date. Hoe doe je dat precies iemand uitvragen? Toch is dit makkelijker dan je denkt, en daarom geven we je graag een paar tips om daten tot een succes te maken

De juiste openingsvragen om te daten

Wanneer je iemand op een date wil vragen, vraag je je meer dan eens af hoe je dat kunt aanpakken. Sommige mensen raden anderen aan om openingsvragen te gebruiken wanneer je iemand uit wilt vragen. Als je het ons vraagt, dan kunnen zulke vragen wel degelijk een hulpmiddel zijn. Tegelijk raden wij aan om er voorzichtig mee om te gaan. Je vindt tal van voorbeelden van zogenaamd perfecte openingsvragen op het internet. Het is dan ook geen wonder dat vele mensen er gebruik van maken. Tegelijk is dat net de valkuil van dit soort vragen. Iedereen gebruikt ze en daarom worden ze een beetje afgezaagd. Iedereen heeft ze wel eens een keertje gehoord en daarom komen ze weinig origineel over. Zo verval je al gauw in clichés.

Clichés en andere ergernissen

Niet al te origineel overkomen is een zaak. Clichés kunnen ook nog eens ergerlijk overkomen. Wanneer een bepaalde openingszin voor de ontelbaarste keer wordt gebruikt, is het geen wonder dat je toekomstige date zich eraan ergert. Wanneer je aan daten denkt en iemand speciaal op het oog hebt, dan is het belangrijk dat die persoon zich op een persoonlijke manier benaderd voelt. Wanneer je openingszinnen gebruikt om met iemand te kunnen daten, loop je het gevaar dat je het tegenovergestelde effect bewerkstelligt. Natuurlijk overkomen is dus de boodschap hier.

Jezelf blijven tijdens het daten

We kunnen het eigenlijk nog het best zo beschrijven. Wanneer je met iemand wilt daten, doe je er het best aan om je aanpak zo natuurlijk mogelijk te houden. Vergeet daarom die gekunstelde openingszinnen waardoor je het gevaar loopt allesbehalve natuurlijk over te komen. Onze beste raad m.b.t. daten is vrij eenvoudig. Volg je hart. Zeg eerlijk wat je voelt voor iemand. Dit komt heel erg natuurlijk over. Wanneer je het gevoel hebt te stuntelen, maak je er dan zo weinig mogelijk zorgen over. Je bent wie je bent en je date zal je intenties zeker op prijs stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.