Het risico is de beloning waard, verbreek de taboe’s!

verbreek taboosDe chat functies op datingsites zijn nog steeds goed voor het zoeken naar dates en het afspreken tussen twee mensen. Er zijn bepaalde dingen die mensen je zullen vertellen niet te doen. “Wees niet te lief want anders beland je in de friendzone.” Of, “Maak nooit plannen die je niet van plan bent te houden.”
Er zijn nog steeds veel taboes waard om te doorbreken!

Praat niet over kleding

Veel mensen denken eraan om te vragen ‘Wat draag je?’ Is een ouderwetse vraag en een grote turn-off. Ondanks dit zijn er veel mensen op zoek naar iemand die bereid is zich tijd en moeite in hun uiterlijk te stoppen.
Je weet nooit wanneer iemand zal reageren ‘Wat wil je dat ik draag?’ Of “Voor jou draag ik niets!” Voel je vrij om dit taboe te breken. De verhouding van risico voor beloning zal het allemaal de moeite waard maken.

Gebruik geen emojis

Er zijn bepaalde mensen die zeggen dat het gebruik van emojis catastrofaal zal zijn. Mensen denken dat ze lui, kinderachtig zijn of je anderszins onvolwassen laten lijken. Maar wat als je ze kon gebruiken op een leuke en speelse manier?
Bijvoorbeeld, niets is leuker dan iemand aan de andere kant van de lijn hebben die geïnteresseerd is in welke foto je vervolgens zal sturen. Laat de andere persoon het bericht op hun eigen manier ontcijferen en meegaan “with the flow”! Wie weet, de persoon kan jouw creativiteit leuk vinden en interesse tonen om meer te leren over je humoristische kant!

Niet eenvoudig zijn

Niets is erger dan uren lang chatten, om later te beseffen dat jullie beide totaal verschillende doelen in het achterhoofd hadden. Dit blijkt alleen maar een grote verspilling van tijd voor beide partijen. Soms kan iets “straight to the point” mensen als saai en niet-inventief treffen maar soms is het aantrekkelijker wanneer iemand gewoon meteen komt op het punt en zegt wat ze voelen.
Wees niet bang om dit taboe te breken. Als je echt geïnteresseerd bent in iemand, zeg het gewoon. Dit helpt je niet alleen om de finishlijn sneller te bereiken, maar helpt jou ook om waardevolle tijd te besparen. Stel je voor wat voor hoofdpijn het is om steeds met inventieve dingen te komen van tenminste 160 tekentjes … nee bedankt! Het kost veel minder hersenkracht om gewoon te zeggen wat je zoekt en hoe je je echt voelt.

Sommige mensen zeggen dat je nooit leert door de regels te volgen. Nergens is dit duidelijker dan in de datingwereld. Iedereen is anders, en iedereen zal op verschillende manieren reageren op diverse berichten. Pas je chat aan om je eigen persoonlijke wensen en behoeften aan te passen. Dit helpt je om die perfecte persoon te vinden die je al lang hebt gezocht.

Gratis chatten? Bezoek SinglesPlace!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *