Waarom Sugar Daddy sites? 7 redenen om je aan te melden.

Sugar Daddy sitesWaarom zoeken we relaties die wederzijds voordelig zijn? Waarom zoeken we Sugar Daddy sites? Een zoete tand ontwikkelt zich niet vanuit een neutraal gehemelte. Het meest hiervan is letterlijk, sugardaddy’s of sugarbaby’s, ontstaan ​​door het hebben van te veel bitterheid of zuurheid. Maar waar we het meest nieuwsgierig naar zijn, zijn de katalysatoren voor het overstappen naar de Sugar Lifestyle via Sugar Daddy sites. Voor degenen die nieuw zijn in wederzijds voordelige relaties, zullen we de bekendste redenen voor een overstap bespreken:

De parasiet

In Amerika noemen ze deze mannen “scrubs”. In het Verenigd Koninkrijk, “kept men”. Ongeacht wat je een bloedzuiger noemt, het is door genetische make-up nog steeds een bloedzuigende parasiet. Deze vriendjes vragen je eerder om de rekening te betalen dan dat ze een baan gaan zoeken.

Mevrouw ik heb er recht op

Zij is de vrouw, of zullen we zeggen meisje, die je hebt gedate en steeds weer Chanel, Gucci, tripjes naar Aruba, en een nieuwe auto voor elke vakantie, eiste. En wat kreeg je ervoor terug? Niets. Deze vrouw werd geboren, enkel en alleen, om haar het zelfrecht te geven jouw geld tot haar eigendom te maken.

Weet je al genoeg? Herken je deze redenen? Kijk dan hier even en schrijf je in op een van de Sugar Daddy sites. Zo niet lees dan nog even verder…

Jezelf in de schulden werken voor een diploma

Het hoger onderwijs, een tijd om jezelf te vinden, de wereld te verkennen en te genieten van de vreugde van het leven, terwijl de gouden wortel van een succesvolle carrière aan de horizon staat. Niet helemaal. Als pappa en mamma niet sparen voor je studiefonds of je spaargeld rechtstreeks naar activiteiten van het laatste jaar ging dan kun je je voorbereiden op lokale fastfood. Dit is niet alleen de enige plek waar je het kunt veroorloven om te eten, maar ook waar je binnenkort een van hun stralende medewerkers zal worden! De wc-pot schijnt. Maar het is het waard, toch? Geheim: het minimumloon dekt niet al die prachtige rentetarieven op uw studielening.

“Tijd is geld”

Succesvolle mannen weten dat tijd, geld is. Jij, toekomstige Sugar Daddy, ging zitten en berekende hoeveel keer ze te laat was. Of stond je vorige maand op voor dates of bijeenkomsten die zij gepland had. Wat heb je gevonden? Je had het hele land kunnen doorkruisen, een weekend in Californië of New York hebben doorgebracht, terug kunnen vliegen en je zou nog steeds de tijd hebben voor een martini-lunch.

“Er moet meer zijn dan dit provinciale leven”

Thuis weet iedereen wie je hebt gedate, wanneer je bent geboren en wat je volgende week gaat doen. Het meest opwindende wat er gebeurde was toen ze besloten om een parkeerplaats te bouwen bij het plaatselijke winkelcentrum. De laatste vakantie die je had was naar het meer … welke 5 km van je huis was.

Moe van het gillen “Wij willen huwelijkse voorwaarden!”

Wat kunnen we zeggen? Je bent een hopeloze romanticus! Maak je geen zorgen, dat betekent dat je bent gebouwd om een ​​suikervader te zijn – mogelijk de enige mannen die nog steeds de betekenis van romantiek begrijpen. Jammer genoeg besefte je dit na het derde Botox-gevulde trustfonds-goldigging. Daddy’s meisje kwam terug van haar solo-reis naar Cabo (compleet met Housewives) en echtscheidingspapieren. Voldoe aan de €25k maandelijkse alimentatiebehoefte.

Niet alleen vrouwen zijn zoals wijn

Je kwam op een dag terug van school en vond kaasvlekken op je gloednieuwe Chanel-tas, dus je volgde het kruimelspoor om je geliefde te vinden. Daar zat hij hoog in zijn gamingheadset, die hij vorige week kocht, zodat zijn “team” beter kon communiceren. Na een diepe ademhaling vraag je waar jullie eten. Hij kijkt lang genoeg weg van het computerscherm om aan te kondigen dat hij afspraken heeft gemaakt om zijn “bros” bij de plaatselijke fastfood restaurant te ontmoeten omdat “het spel aan staat”. Gelukkig tweejarig jubileum!

Direct Sugar Daten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.