50plusmatch inloggen en kosten

50plusmatch inloggen en kostenBij 50plusmatch inloggen en aanmelden is gratis. Al snel kom je er achter dat het een eigentijdse datingsite die zich richt tot 50-plussers die actief op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Ook hier kunnen geïnteresseerden zich gratis inschrijven. Deze populaire site is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Toch is dit een site die steeds bedoeld is voor het lokale publiek van het land zelf, zodat cultuurverschillen vermeden kunnen worden. Allemaal leuk en aardig om weten, maar wat krijg je hier in ruil voor je gratis inschrijving?

50plusmatch inloggen en gratis lidmaatschap

Het gratis lidmaatschap bij 50plusmatch is alvast geen proeflidmaatschap zoals bij andere sites en dat is zeker een pluspunt. Bij 50plusmatch inloggen geeft je de eerste twee weken alle functionaliteiten van de site, nadien heb je nog de mogelijkheid van 5 interesse berichten per dag te sturen. Je kunt wel persoonlijke berichten blijven ontvangen, maar je kunt er zelf geen terugsturen. Zoals bij andere sites, kunnen we niets anders dan vaststellen dat het gratis lidmaatschap de mogelijkheden beperkt om iemand te leren kennen. Wie alle mogelijkheden van deze site wil gebruiken, doet er goed aan om te kiezen voor het betaald lidmaatschap.

Betaald lidmaatschap

Het volledig lidmaatschap geeft de leden de kans om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de site. Dit betekent dat je de volgende dingen kunt doen:
• Persoonlijke berichten sturen
• Zonder limiet interesse berichten sturen
• Profielen van andere leden bekijken
• Demessenger gebruiken
• De functie Things2Share gebruiken
• Bekijken wie volledig of gratis lid is

Dit zijn de normale functies die je nodig hebt, wil je op een deftige manier contact leggen met een potentiële nieuwe partner. Op het eerste zicht lijken de mogelijkheden van 50plusmatch vrij beperkt te zijn in vergelijking met andere sites. Langs de andere kant is het dan weer wel belangrijk om weten dat deze site sterk inzet op sociale media en apps. Het gebruik hiervan is natuurlijk gratis en dat is wel een pluspunt.

Wat kost het betaald lidmaatschap bij 50plusmatch?

Zoals andere sites hanteert 50plusmatch verschillende formules. We geven hier een overzicht:
• 1 maand kost € 24,95/ maand
• 3 maanden kost € 14,95/maand
• 6 maanden kost € 9,95/ maand
• 1 jaar kost € 7,95/ maand

Hierbij is het duidelijk dat wie kiest om voor langere tijd lid te worden voordeel doet. Los daarvan is 50plusmatch na inloggen met een betaald lidmaatschap een aantrekkelijke en overzichtelijke site die zeer duidelijk en toch eigentijds overkomt. Met deze formule lijkt deze site zeer goed aan te sluiten bij de behoeften en wensen van de beoogde doelgroep. 50plusmatch lijkt ons een aanrader voor wie single en boven de 50 is.

Bezoek 50plusmatch

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *