Aboutlove als het om speeddaten gaat

speeddaten bij aboutloveAboutlove organiseert leuke en laagdrempelige speeddate avonden op verschillende locaties in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld terecht in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Almere, waar je op gezellige locaties single mannen of vrouwen op een gezette tijd kunt ontmoeten.

Wat is speeddaten?

Speeddaten is een vorm van daten waarbij je op een bepaalde afgesproken locatie binnen een aantal uren kennis maakt met een groep single mannen of vrouwen. Met elke deelnemer krijg je een aantal minuten de tijd waarna je doorschuift naar de volgende.

Speeddaten bij Aboutlove

Bij aboutlove werkt het als volgt. Eerst kies je voor een doelgroep, datum en locatie en schrijf je je in. Er zijn tal van verschillende groepen mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld de groep hetero 22-32 zijn, of lesbisch 25-40. De kosten zijn € 22,50 en het duurt gemiddeld zo’n 2,5 uur.

Het speeddaten begint door in gesprek te gaan met de partner die tegenover je zit. Je hebt 5 minuten de tijd, waarna een bel klinkt en je doorschuift naar de volgende tafel. Je leert dus in een hele korte tijd veel mensen kennen en na afloop kun je op je datekaart invullen of je de mensen die je hebt gesproken beter wilt leren kennen.

Binnen 24 uur na de speeddate sessie krijg je een mail met daarin de naam en email van degene die ook ja tegen jou hebben gezegd. Dus alleen bij een wederzijdse ja ontvang je gegevens. Nu heb je dus de mogelijkheid om zelf een volgende date te plannen.

Geen match?

Mocht het voorkomen dat je geen match vindt tijdens het speeddaten, dan biedt Aboutlove je de volgende speeddate gratis aan.

Bezoek Aboutlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *