Datingsites vergelijken

datingsites vergelijken, wat past bij jou?Als je besluit dat je jezelf in de markt gaat zetten voor een nieuwe relatie is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat je dit online doet. Met behulp van een groot aanbod datingsites mag dat dan ook geen probleem meer zijn. Toch zitten er nog wat haken en ogen aan vast.

Niemand heeft zin om ellelange processen door te lopen om profielen aan te maken waar je vervolgens niets meer mee doet. Daarnaast is het natuurlijk nog eens extra zonde als je besluit om een VIP pas aan te maken maar achteraf blijkt dat je buiten de doelgroep valt. Research is tegenwoordig dus een must. Maar hoe weet je nou welke datingsite bij jou past?

Wees eerlijk

De eerste stap in de goede richting is om eens even goed met jezelf in gesprek te gaan. Vraag eens aan jezelf wat je nou precies zoekt in een relatie. Kijk eens naar de voorgaande en zet eens op een rijtje waarom deze zijn stuk gelopen. Schaam jezelf niet maar wees eerlijk tegen jezelf. Vond je de seks saai en ben je op zoek naar meer spanning? Misschien zoek je dan wel iets  in de vorm van sm of swingen. Liep je relatie stuk omdat jij wil gelooft maar je ex-partner niet? Wellicht kan je dan slagen op een datingsite voor Christenen, Moslims etc. Of wellicht zoek je iemand die op een zelfde niveau kan discussiëren en is bijvoorbeeld een datingsite voor hogeropgeleiden de goede keus.

Je moet je voorkeuren heel duidelijk op een rijtje hebben staan zodat je gemakkelijk datingsites kan vergelijken. Deze zijn namelijk de basis van jou keuze in datingsites.

Filter

Als je weet wat je voorkeuren zijn kan het voorkomen dat je keuze in datingsites ineens een stuk beperkter is. Dat maakt je overweging soms al een stuk makkelijker. Daarnaast kan het natuurlijk ook nog zijn dat jij je gewoon op al de overgebleven datingsites wilt in schrijven. Blijf je echter met wat meer datingsites zitten, dan is het handig om te filteren.

Waar je naar kan kijken is of de website is aangesloten bij een netwerk of eerder een standalone site is. Als deze aangesloten is op een netwerk zal het een allerminst originele site zijn. Daar is helemaal niets mis mee als je juist voor iets doorsnee wilt gaan. Als je meer op zoek bent naar een unieke site, wil je dit juist vermijden.

Als je dan een datingsite, of meerdere, gekozen hebt is het niet onverstandig om daar eens even wat reviews over te lezen en verschillende datingsites te vergelijken. Uiteraard kan je daarvoor terecht op datevisie. Je krijgt een eerlijk verslag over de site en vele van onze lezers schamen zich niet om actief hun mening te verkondigen.

Bezint eer ge begint

Bevalt een bepaalde site je, dan is het van belang dat je een profiel aan maakt. Wees hier grondig in. Neem je tijd en wees eerlijk. Niets is een grotere afknapper dan een date die niet blijkt te zijn wat deze op het profiel verkondigd.

Denk je na over een VIP-abonnement wees dan niet te snel. Bekijk en vergelijk eerst eens even welke functies je allemaal hebt zonder er geld in te pompen en kijk eens even wat dit je brengt. Monitor jezelf gedurende twee weken. Zit je regelmatig op de datingsite, dan kan de VIP toegang best wel eens iets voor je zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.