De vrijgezel en de koelkast

koelkastKoelkasten heb je in alle soorten en maten. Enkel deurs, dubbel deurs, wit, RVS met of zonder ijsblokjesmachine. De inhoud ervan zegt echter behoorlijk veel over de vrijgezelle eigenaar. Wat zit er in jouw koelkast en wat zegt dat over jou?

Oude mayo en blikjes

Je koelkast is leeg, erg leeg. Je kunt op één hand tellen wat erin zit. Twee pakken yoghurt, een pot mayo en een paar blikjes cola. Je excuus is dat je geen tijd hebt gehad voor boodschappen? Wij weten beter…

Dit zegt namelijk over jou:

Je zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk uit eten gaat. Dit kan bij andere mensen zijn of in een restaurant. Alleen eten vind je deprimerent en als het al gebeurt bestel je een pizza. Vrijgezel zijn is niet jouw ding en rond etenstijd in je eentje zijn al helemaal niet. Een goed gevulde koelkast draagt echter wel bij als je een aangenamere thuissituatie wilt creëren. (Gezond) eten is namelijk wel belangrijk en ook in je eentje kan je hiervan genieten. Nodig eens anders wat vaker vrienden bij jou thuis uit en ga voor ze koken. Schotel ze een heerlijke en gezonde maaltijd voor en het is zeker dat ze vaker terug zullen komen.

Geen plekje meer vrij

Pakken kaas, stapels vleeswaren, vijf pakken jus, pizza’s groente en ga zo maar door. Je koelkast zit vol. Heel vol. Het lukt je niet om niet te hamsteren en je hebt genoeg voor een heel weeshuis. Het probleem? Meer dan de helft beland in de prullenbak of in de eendenvijver. Je bent namelijk maar alleen en je doet boodschappen voor zes.

Dit zegt over jou:

Je wordt blij van het leven en geniet van lekker eten. Het belangrijkste is dat je dit kunt en wilt delen met anderen. Dat gaat helaas niet altijd en je compenseert echter die leegte door steeds meer en meer te kopen. Heb echter wat geduld. Wanneer je dadelijk die man en drie kinderen hebt kun je niet genoeg inslaan. Tot die tijd is het toch handiger om een beetje zuiniger aan te doen want al die verspilling is zonde. Nodig anders vaker je vrienden uit, want zij helpen je graag deze verspilling tegen te gaan.

Champagne en kaviaar

Er staan alleen luxe producten in je koelkast. Slecht gevuld, maar wel van goede kwaliteit. Veel champagne, blikken kaviaar en heerlijke malse diamant haas. Ook de subliem klaargemaakte eend of vis van de vorige dag vindt zijn weg naar jouw koelkast.

Dit zegt over jou:

Je bent niet alleen een fijnproever, maar je geniet ook enorm van het vrijgezellenleven. Je vindt het niet erg om single te zijn en jezelf lekker verwennen is iets wat je graag doet. Wijn en spijs zijn de rode draad in je leven, mits het natuurlijk wel bij elkaar past. De liefde in je leven? Die komt er nog wel, maar tot die tijd ontzeg je jezelf niets. Geniet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.