Hindoestaanse dating sites in Nederland

hindoestaanse dating sites in nederlandWe hebben in deze artikelenreeks al aandacht gehad voor het nut van religieuze dating in Nederland en we hebben in een vorig artikel ook al enkele sites voor christelijke dating en moslim dating voorgesteld. Uiteraard zijn er nog andere religies in Nederland. Daarom willen we daar in dit artikel eens wat meer aandacht aan besteden. Nederland heeft bijvoorbeeld een grote Hindoestaanse gemeenschap en het is dan ook geen wonder dat je in Nederland ook sites vindt voor Hindoestaanse dating in Nederland.

Hindoestaanse dating sites in Nederland

In Nederland bestaat al decennialang een relatief grote Hindoestaanse gemeenschap. Het is dan ook logisch dat deze gemeenschap zelf kanalen voor religieuze dating ontwikkelt. Laten we daarom eens enkele sites voor Hindoestaanse dating in Nederland bekijken.

Radha.nl

Radha.nl profileert zich als de grootste datingsite voor Hindoestanen in Nederland. De site oogt modern en richt zich tot mensen met diverse seksuele voorkeuren. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht om een date of een potentiële partner te vinden en zowel hetero’s, gays als lesbiennes zijn hier welkom. Net zoals bij andere datingsites is aanmelden hier gratis. De site is duidelijk gericht op mensen met Surinaamse roots. Verder valt meteen op dat deze site openstaat voor de eigenheden van de Hindoestaanse cultuur. Net zoals andere datingsites kun je hier kiezen voor een gratis of een betalend lidmaatschap. Er wordt gewerkt met creditpunten en de tarieven voor het lidmaatschap zijn zeer betaalbaar te noemen.

Hindoestaansedating.nl

Ook deze datingsite profileert zich als de Hindoestaanse datingsite bij uitstek. De site is nog vrij nieuw en ziet er erg eigentijds uit. Ook hier is lid worden gratis. Met dit gratis lidmaatschap kun je site doorzoeken, profielen bekijken, flirts sturen en je opstellen. Wil je meer kunnen doen met je lidmaatschap, dan is het nodig om over te schakelen naar het premium lidmaatschap. Wat betreft de privacy op deze site, wordt al meteen duidelijk dat deze site deel uitmaakt van een groter netwerk van sites, waaronder ook algemene datingsites. Dit houdt in dat je profiel ook gedeeld zal worden op deze sites, zonder extra kosten. We kunnen ons voorstellen dat dit voor sommige mensen ongewenst is. Het is wel mogelijk om je privacy-instellingen te wijzigen zodat dit niet gebeurt. Het premium lidmaatschap dat je nodig hebt om de site volwaardig te kunnen gebruiken, is niet gratis. De tarieven kunnen pas geraadpleegd worden nadat je een account gemaakt hebt en dat is wel een minpunt.

Janaam.nl

Dit is een derde datingsite voor Hindoestaanse dating in Nederland. Ook deze site biedt een gratis lidmaatschap aan, zonder beperking in tijd. Ook hier zijn verschillende relatievormen mogelijk. Deze site ziet er niet zo flitsend uit als de vorige sites, maar blinkt wel uit door doorzichtigheid en informatie. Hier kom je meteen te weten welke lidmaatschapsformules er zijn en wat ze kosten. Ook het gratis lidmaatschap biedt al heel wat mogelijkheden.
Er bestaan heel wat mogelijkheden voor Hindoestaanse dating in Nederland. Wat wel opvalt, is dat iedere site zich als de beste profileert!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.