Hoe ontmoet je de juiste Sugar Daddy?

sugardaddyAls je bladert door alle profielen van mogelijke Sugar Daddies, dan kun je je gaan afvragen: wie zijn deze mannen en wat willen ze? Afspraken zijn lastig, vooral als je niet zeker weet wat je zoekt.

Een grote misvatting is dat iedereen op een sugar daddy datingsite op zoek is naar hetzelfde. Elke relatie is anders, en “sugaring” is geen uitzondering op de regel. Terwijl je door profielen bladert, zie je een trend bij de profielen; de zogenaamde standaard types. Hier worden de profieltypes weergegeven met een omschrijving over wat je van iedere type kan verwachten.

Getrainde sixpack-man

Een dicht bijgesneden foto van een romp is vrij standaard. Meestal worden deze foto’s genomen vanuit een selfie-stijl hoek, of hij kiest een spiegelbeeld compleet met watervlekken. Dit soort foto’s wijzen erop dat hij fit is, maar niet direct comfortabel met het concept van online dating, omdat hij zijn gezicht niet meteen prijs wil geven. Dit soort Sugar Daddies geven de voorkeur aan e-mail boven berichten en willen waarschijnlijk een pay-per-meet arrangement. Na je eerste date zal hij zich uitlaten over zijn ideale vrouw.

Mr. Getrouwd

Je status vermelden als ‘getrouwd’ is een gewaagde zet, omdat potentiële vrouwen hierdoor kunnen worden uitgeschakeld. In tegenstelling tot het idee van een minnares, probeert een Sugar Baby de vrouw niet te vervangen. Een getrouwde sugar daddy heeft een paar extraatjes en ze zijn niet allemaal op zoek naar seks. Hoewel hij waarschijnlijk niet geïnteresseerd is in een scheiding, is hij op zoek naar een afleiding van zijn aardse leven. Het is avondeten, geen overspel. Let op dat degenen die zich “gescheiden” noemen, eigenlijk nog steeds getrouwd zijn.

Anonieme kerel

Geen foto betekent niet dat deze man niet spannend is. De mannen op sugar daddy datingsites zijn over al gemeen gevestigd, en hebben meestal een hoog profiel. Het achterhouden van zijn foto zou tijdelijk moeten zijn, maar wees niet verrast als hij persoonlijk wil afspreken zonder je een foto te sturen. Zolang je je gezond verstand gebruikt en op een openbare plek samenkomt, is deze man niet riskanter dan alle andere mensen online. Je weet maar nooit, het zou Clinton of Hefner achter het masker kunnen zijn, en je zou de volgende beroemde Sugar Baby kunnen zijn.

De hete Nerd

Hoe nerdier, hoe beter. Er is iets aantrekkelijks aan een slimme vrijer, vooral een rijke. Deze nerd zal je zeker als een dame behandelen en zal graag zijn geld uitgeven aan een meisje dat echt tijd met hem wil doorbrengen. Oprichter en CEO, Brandon Wade, valt in deze categorie. (En heb je zijn mooie vrouw gezien !?)

De Strateeg

Niet alle sugar daddy’s zijn op zoek naar spannende relaties. Sommige mannen zijn op zoek naar een serieuze partner en een traditionele datingervaring. Daten is tijdrovend, en deze jongens zien het nut niet in om een ​​gemiddeld, onwetend meisje te trakteren op een dure maaltijd. Fysieke aantrekkingskracht staat hoog op de prioriteitenlijst van deze gast en daarom is hij naar een sugar daddy datingsite gekomen. Wees voorbereid op de trouwgerichte man en verspil niet zijn tijd aan het zoeken naar mevrouw Right.

De (veel) oudere man

Een extra grote leeftijdskloof moet je niet afschrikken. Wat hij mist in de jeugd, compenseert hij in bindingen en wijsheid. Meer tijd op deze aarde betekent jarenlange netwerken, waar hij banden heeft gesmeed met wie-wie is. Als je hulp nodig hebt, heeft hij iemand. Hoewel het fysieke gevoel niet zo sterk zal zijn als je zin in een getrainde-sixpack man, zal hij te allen tijde een gemanierde heer zijn.

De Zakenman

De meerderheid van de mannen op de site vallen in deze categorie. Drukke professionals die geen relatie willen, maar ook niet op zoek zijn naar een flirt. De echte schoonheid van Sugar is de eerlijkheid. De vrouw die hij wil is beschikbaar, maar niet wanhopig. Ze is gepassioneerd en jong, maar volwassen genoeg om naar chique feestjes te gaan. Hij zal de waarde van je tijd begrijpen en je compenseren voor het houden van gezelschap op de avonden dat hij voor 21.00 uur het kantoor verlaat.

Dit zijn de sugar daddy’s van ons leven. Beslissen wat je wilt in een arrangement is de eerste stap om de perfecte sugar daddy te vinden en hem te helpen jouw te vinden

Meld je aan bij Richmeetbeautiful!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *