Internationaal daten

Internationaal daten bij datingsites als BadooVeel datingsites zijn gericht op het eigen land. Ongeacht hoe divers ze zijn zullen ze je allemaal helpen om de juiste date in jou omgeving te zoeken. Voor sommige mensen is dit echter heel erg tegenstrijdig met dat wat zij daadwerkelijk willen. Ben je een persoon die graag cultuur op snuift, andere landen bezoekt, op avontuur gaat en buiten de gebaande paden treed? Wellicht is het internationaal daten dan een betere keuze voor jou.

Via websites zoals Badoo en Zoosk kun je in contact komen met mensen over de hele wereld. Vele van hen zullen dezelfde passie als jij delen; de wereld verkennen. Je kunt dan misschien wel vele kilometers van elkaar verwijderd zijn, als je dezelfde passie deelt dan ben je al een heel eind. Daarnaast is het natuurlijk ook een verstopt excuus om gewoon eens in een vliegtuig te stappen naar een onbekend land om daar een hapje te eten met die ene leuke persoon waar je zo’n klik mee hebt. Je kunt echter ook direct opzoek zonder voorafgaand een date te hebben. Op bijvoorbeeld GoEuro vind je de leukste steden voor singles.

Contacten
Online internationaal daten is er niet alleen om een nieuwe partner te vinden. Het is een perfecte manier om in contact te komen met mensen over de hele wereld. Mocht je geen interesse hebben om met elkaar de lakens te delen kun je als nog hele gesprekken voeren over de lokale kunst, eten, cultuur en dat soort zaken. Het internationaal daten verbreed dus je wereld en de sociale contacten die je daarbij op doet.

Soms kan een andere cultuur je beter liggen. Zo kan het voor een Amerikaanse vrouw prettig zijn om in contact te komen met een Europese man omdat ze in de states absoluut niet romantisch zijn. Het kan voor een vrouw in China een verlichting zijn als zij met een Canadees de Franse taal kan oefenen. Voor een Nederlander kan het fijn zijn om in contact te komen met een open cultuur. Wij zijn namelijk een vriendelijk maar afgesloten volkje. Daar kom je pas achter op het moment dat je ziet hoe het ook anders kan.

Met het internationaal daten leer je dus je horizon te verbreden. Dit zorgt er voor dat je meer sympathie voor andere culturen hebt en je kennis daarover kan uitbreiden.

Sterk in je schoenen staan
Alhoewel het internationaal daten zeer uitdagend en spannend is zit er ook een keerzijde aan het verhaal. Zo kan het natuurlijk zijn dat je echt head over heels bent van een persoon aan de andere kant van de wereld. In die situatie is het dus belangrijk dat je sterk in je schoenen staat.

Natuurlijk vlieg je niet even een paar keer per week op en neer Zuid-Afrika. Daarom is het erg belangrijk dat je veel met je date communiceert. Zorg er voor dat jullie beiden zeker zijn van jullie emoties. Houdt niets voor elkaar verborgen en bespreek hoe jullie vanaf hier verder willen gaan. Besluiten jullie om elkaar te ontmoeten bespreek dan ook eerlijk met elkaar wat jullie gaan doen als het niet klikt. Zorg er voor dat je alles hebt uitgewerkt voor je dat vliegtuig in stapt dan hoef je daarna alleen nog maar te genieten van je nieuwe avontuur en wordt jouw internationale date een succes!

Meer weten over bijvoorbeeld Badoo? Lees hier de complete review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *