Lente: lekker naar buiten, wandeldaten!

wandeldate als je opzoek bent naar een actieve singleNu het lente wordt hebben we allemaal wel weer zin naar buiten te gaan. Lekker de vrije natuur in, voor een boswandeling tussen de frisgroene bomen, of het stadspark in, of een gezellig stadje bezoeken. Met wie ga jíj wandelen?

Voor singles die graag wandelen is er een nieuwe manier van daten: wandeldaten! In plaats van een ongemakkelijk gesprek in een cafeetje, is een wandeling vaak een beter idee. Lekker ontspannen kennis maken, terwijl je actief bezig bent. Je loopt naast elkaar, je hoeft elkaar niet steeds in de ogen te kijken. Je ziet van alles onderweg, zodat je ook makkelijk aan je gespreksonderwerpen komt. En ook al blijkt die ander toch niet de ware, als je een leuke wandeling uitkiest heb je in ieder geval een leuke dag samen.

Voor echte wandelaars, mensen die het liefst een partner vinden met dezelfde passie, is er zelfs een compleet nieuwe datingsite opgericht: DeWandeldate.

Of je nu een stadswandelaar bent, een Vierdaagse loper, een langeafstandswandelaar, een natuurliefhebber of gewoon iemand die vooral voor de gezelligheid wil wandelen, je vindt al deze wandeltypes bij DeWandeldate.

Als je lid wordt kan je in je profiel precies aangeven welke wandeling jij zou willen maken samen. Of je gaat in op het wandelvoorstel van één van de andere leden. Op de Homepage, onderaan, vind je daarvan 6 voorbeelden.

Vind je zo’n één-op-één date toch nog wat ongemakkelijk? Je kunt ook regelmatig meedoen aan een groepswandeling. De site organiseert mooie natuurwandelingen, waarbij steeds ongeveer evenveel mannen als vrouwen mee gaan. Allemaal wandelende singles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.