Loveborrelen een leuke nieuwe manier om singles te leren kennen

loveborrelLoveborrel is een van de leukste single events in nederland. Bij loveborrel leer je op een unieke manier veel nieuwe singles kennen tijdens een gezellige avond. Met een hapje en een drankje ga je ongedwongen borrelen met veel andere singles en leer je iedereen persoonlijker kennen.

Wat is loveborrelen?

Tijdens de loveborrels draaien wij leuke muziek en serveren wij lekkere hapjes. Onze hostess legt je in het begin van de avond alles uit over hoe ons mixing and matching spel werkt. Is er een moment dat er wederzijds interesse is om elkaar weer te ontmoeten dan ben je vrij om contactgegevens uit te wisselen en op deze manier er een vervolg date in te plannen. Voor, tijdens en na het loveborrelen staan wij klaar voor jou om eventueel tips en advies te geven om jou dating ervaring tot een succes te maken. Op deze manier willen wij iedereen de liefde toewensen en het succes op een relatie vergoten. Dus ben jij opzoek naar een leuke dating ervaring, relatie of wil jij gewoon andere singles ontmoeten kom dan eens naar een van onze loveborrel om kennis te maken met andere gelijkgestemde singles. Onze avonden zijn gevuld met een leuk programma waarin niks moet.

Het verloop van de avond

De borrels beginnen meestal om half 8 zodat je nog even de tijd hebt om voor het event een hapje te eten, Bij binnenkomst ontvangt onze hostess je waarna alles wordt uitgelegd. Hierna begint het mixing and matching spel wat ongeveer 2 uur duurt. En hierna is iedereen vrij om zelf te bepalen of ze blijven om gezellig na te borrelen. Na afloop van de borrel kan het zijn dat je via ons spel een een aantal matches hebt en heb je deze niet dan heb je altijd nog een secret match waarvan je het email adres ontvangt. Heb je al interesse gekregen om vele leuke singles te ontmoeten ga dan nu naar onze website. Kijk welke borrel bij jou in de buurt is en schrijf je nu in.

Bezoek LoveBorrel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.