Niet langer alleen met Valentijn

valentijnsdagDe, door singles gevreesde, dag komt er weer aan; Valentijnsdag. Alle verliefde stelletjes lopen hand in hand door de straten, bloemisten verdienen bakken met geld door alle verkochte rozen en alle kleine, schattige, restaurantjes zitten volgeboekt. 14 Februari is de dag van de liefde. Daar kunnen we, zelfs in Nederland, niet meer om heen. Ons land kent echter zo’n 2,5 miljoen singles. Dat is ruim 16,5%, een aanzienlijk hoog getal. Zitten deze mensen wel te wachten op romantische dagen zoals Valentijn?

Meer daten

Voor singels die op zoek zijn is Valentijnsdag in ieder geval een uitkomst. Online datingsites springen namelijk slim en maken gretig gebruik van de maand van romantiek. Liefde al om dus.

Parship, de datingsite voor hoger opgeleiden, geeft bijvoorbeeld goede tips op hun blog. Ze vertellen je hoe je meer dates kan verwerven of, in het ergste geval, de dag alleen door kunt komen. Alhoewel de actie van dit jaar nog niet bekend is hadden ze in 2014 een mooie korting lopen. Daarnaast maakte je ook nog eens kans op een diamanten ring. Je weet maar nooit wanneer die van pas kan komen natuurlijk.

Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland, bieden alle singles een 24 uur durende full membership aan gedurende de week van Valentijn. Alhoewel de website ook gratis memberships aan biedt geniet je gedurende deze 24 uur van extra mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld privé berichten sturen en lezen en gegevens uitwisselen met singles die je wel ziet zitten. Wie weet wordt deze Valentijn dan toch nog gedeeld met een leuke date.

50plusmatch, serieuze dating voor 50-plussers, blijft niet achter. De website die zich op de wat oudere doelgroep richt biedt maar liefst 3 dagen lang een full membership aan en laat de twee voorgaande websites daarmee ver achter zich. Daarmee helpen zij niet alleen de 50 plus singles maar ook de website, die langzaamaan meer bekendheid begint te werven.

Toch best fijn

Valentijnsdag is voor singles natuurlijk al een vrij moeilijke periode. Je hebt niemand om een bloemetje te geven, een cadeautje voor te kopen of lekker tegen aan te kruipen. Jezelf bezig houden is tijdens deze depressieve dagen natuurlijk de oplossing maar geen optie omdat je continue geconfronteerd wordt met verliefde stelletjes.

Met het online daten komt hier nu een einde aan. Maak gebruik van de verschillende aangeboden acties. Stuur mensen berichtjes, stap over je verlegenheid en score jezelf een date. Mocht je daar toch een beetje de bibbers van krijgen kan je altijd nog deelnemen aan de Valentijns evenementen die georganiseerd worden door verschillende datingsites. Zo kan je bijvoorbeeld speeddaten in een pretpark, naar een dansparty voor alleen maar singles of een eat en meet bezoeken.

Zo zie je maar weer, ook een single hoeft niet alleen te zijn op de dag van de liefde. Dat is toch best fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.