Pepper inloggen en kosten

pepper inloggen en kostenBij Pepper inloggen en je inschrijven is gratis. Maar om deze datingsite ten volle te kunnen gebruiken, dien je lidgeld te betalen. Wat krijg je in de plaats voor je lidgeld? We zochten het even voor je uit! We bezochten voor jou de datingsite Pepper en gingen even na hoe alles werkt bij deze eigentijdse site voor dating.

Gratis op ontdekkingstocht

Pepper dating maakt het je meteen duidelijk. Deze site wil meerwaarde bieden tegenover de gratis datingsites. Zij willen kwaliteit bieden. Om je duidelijk te maken wat je hiervan mag verwachten, maak je zonder kosten een profiel aan. Maar er zijn nog meer gratis mogelijkheden bij deze site.

Wat is gratis bij Pepper dating?
Pepper inloggen

Een profiel aanmaken bij deze leuk ogende site is meer dan een fotootje plaatsen met een paar woordjes uitleg. Bij Pepper is een profiel interactief. Aan de hand van foto’s en filmpjes maak je een moodboard. Dit spreekt meer dan boekdelen aan woorden.

Pepper Persoonlijkheidstest

Bij deze site kun je na het aanmaken van je profiel ook een persoonlijkheidstest invullen. Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, zo weet de datingsite ook meteen voor wie jij een goede match zou zijn.

Matches bij Pepper

Zodra je klaar bent met invullen, zul je de eerste matches aankrijgen. Die kun je gratis bekijken en ook liken.
Full Membership

Om echt contact met iemand te kunnen leggen, moet je echter meer kunnen doen dan alleen het liken en bekijken van profielen. Daarom werd het Full Membership in het leven geroepen. Dit kan al vanaf een lidmaatschap van minimaal 1 maand. Maar er zijn nog verschillende formules mogelijk. Hierbij wordt al vlug duidelijk dat een lidmaatschap van een jaar op termijn voordeliger is dan een lidmaatschap van een maand.

• € 8,50 per maand bij 1 jaar
• € 9,95 per maand bij 6 maanden
• € 15,00 per maand bij 3 maanden
• € 25,00 per maand bij 1 maand

Bij Pepper inloggen met een Full Membership zorgt er voor dat je Matches kunt ontvangen, een like sturen & ontvangen, zoeken in de profielen, berichten lezen, berichten sturen en chatten. Hierbij valt op dat ook berichten lezen als een betalende activiteit wordt aanzien.Bij een gratis lidmaatschap kun je enkel berichten ontvangen, maar ze niet lezen of beantwoorden. Wanneer je deze informatie bekijkt, wordt het je meteen duidelijk dat wanneer je op een duurzame manier contact wil leggen dat je dan voor het Full Membership dient te kiezen.

Betaalmogelijkheden op Pepper dating

Betalen voor het Full Membership op Pepper kun je door middel van iDeal (Nederland), Paypal, een creditcard of MisterCash (België).

Bezoek Pepper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.