Swingers site voor dating

swingers site in nederlandIn ons vorig artikel hebben we besproken wat met dating voor swingers bedoeld wordt. Om andere swingers te vinden, bezoek je het best een gespecialiseerde swingers site. Datingsites voor swingers zijn volop te vinden in Nederland. Maar wie of wat vind je nu op deze sites en wat kun je ervan verwachten?

SDC.com, Swingers Date Club

SDC.com is een grote internationale swingers site voor de swinger die letterlijk geen blad voor de mond neemt. Ook wanneer je hier nog niet ingeschreven bent, kun je al volop bekijken wie er in jouw streek, gemeente of zelfs wijk van swingen houdt, en eerlijk gezegd: voor ons is dat misschien net iets van het goede te veel. Het klopt enerzijds dat veel meer mensen dan we zouden denken openstaan voor swingen, maar langs de andere kant houden we met zijn allen nog veel van onze privacy en kunnen we ons zo voorstellen dat niet iedereen staat te springen om zijn of haar profielfoto onafgeschermd op het internet terug te vinden. Hierbij komen we meteen op een belangrijk onderwerp.

Swingers site en discretie

Swingers vind je in alle lagen van de bevolking. Swingen is populair, maar tegelijk wordt deze relatievorm nog niet algemeen aanvaard in onze huidige maatschappij. Volgens ons is discretie dus de boodschap en zouden wij zeker beginnende swingers alvast willen aanraden om te kiezen voor dating voor swingers op discrete wijze. In ons vorig artikel gaven wij je een lijstje van bekende sites voor swingers in Nederland. Daarbij konden wij vaststellen dat de meeste van deze sites discretie bij dating voor swingers wel hoog in het vaandel dragen.

Beginnen met dating voor swingers

We kunnen ons voorstellen dat het voor velen een droom is, maar hoe begin je eigenlijk aan dating voor swingers?

Eerst rondkijken

Voor de duidelijkheid: er bestaan verschillende vormen van swingen en het moge even duidelijk zijn dat bij swingen niets onder dwang mag gebeuren. Dating voor swingers houdt in dat je zelf maar even ver gaat als jij en je partner dat willen. Vele beginnende swingers beginnen trouwens niet met direct lichamelijk contact te zoeken, maar met het kijken naar het liefdesspel van andere paren. Dit kan je allemaal afspreken op een swingers site.

Verder gaan?

Wie wil verdergaan tijdens dating voor swingers, maakt het best goede afspraken met zijn of haar partner. Het laatste wat we willen is dat we tijdens het swingen de gevoelens van onze partner zouden kwetsen. Dating voor swingers is leuk en opwindend, maar het kan alleen maar wanneer beide partners er zich goed bij voelen. Lees onze reviews om je te helpen bij je keuzes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *