Wat jij moet weten als je via internet wilt daten

finddateInternet daten is leuk, het is normaal geworden en het is des te logischer dat je daaraan doet of wilt doen. Nu is het niet altijd even makkelijk. Vooral voor mannen kan het soms erg tegenvallen.

Er is veel concurrentie

Vrouwen krijgen ongelofelijk veel berichten. Wanneer een vrouw nieuw op een datingsite staat kan ze zo honderd reacties in één dag ontvangen. Ook als je op een chatsite zit dan zie je dat er veel meer mannen dan vrouwen zitten.

De berichtjes die vrouwen op datingsites of chatsites krijgen zijn vaak erg oppervlakkig en uiterlijk gericht.

Vooral op datingsites krijgen vrouwen veel complimenten over het uiterlijk. Aan de ene kant heel aardig, maar ook erg voorspelbaar. Je moet ook begrijpen dat een vrouw jou niet wilt daten omdat jij haar lekker of sexy vindt.

Dus je hebt aardig wat concurrentie, maar dat moet je zeker niet weerhouden om een poging te wagen. Want voor vrouwen is er heel wat filterwerk.

Met je persoonlijkheid kom je ver

Het mooie van online is dat het erg laagdrempelig is om met een vrouw in contact te komen. En elke vrouw heeft wel een idee waarop ze valt. En als jij je persoonlijkheid toont dan kan je daar goed mee haar interesse wekken.

Vrouwen op datingsites en chatsites, hopen erop dat ze een hele leuke man ontmoeten. En wanneer jij een berichtje stuurt, waarvan ze denkt: Fantastisch! Of je hebt een chatgesprek waarbij ze helemaal in een deuk ligt en het erg naar haar zin heeft.

Je wisselt skype of facebook uit en zij ziet daarna je foto. Dan kan de indruk die jij hebt achtergelaten zo sterk zijn dat ze je beter wilt leren kennen.

Vrouwen zijn minder uiterlijk gericht dan mannen en daarom is je persoonlijkheid online een troef. En kan je zelfs vrouwen ontmoeten die jij ‘te knap’ vindt, omdat je haar toch nieuwsgierig naar jou hebt gemaakt.

De weg naar een date kan snel gaan

Je zou misschien denken dat het moeilijk is om dates te krijgen wanneer je online bezig bent. Ze ziet je niet en ze moet je op je woord geloven. Toch is het krijgen van een telefoonnummer en een date niet heel moeilijk.

Het is niet veel anders dan naar de kroeg gaan. Ook als je daar elke vrouw zou aanspreken, zou je niet met elke vrouwen een date krijgen. Zo is het ook online. Maar wanneer je wel die klik hebt, dan kan het snel gaan.

Je hoeft geen maanden met iemand contact te hebben, wil je haar ontmoeten.

Op een datingsite kan je al in een paar berichtjes haar telefoonnummer krijgen. En dan kan één of twee keer bellen al voldoende zijn voor een date.

Wanneer een vrouw voelt dat het met jou wel ‘iets’ kan worden. Dan wil ze haar kans met een date wel wagen. Want de realiteit is dat hoeveel verzoeken een vrouw ook krijgt. Lang niet elke keer het gevoel heeft om met iemand op date te gaan.

En als ze met jou het online gezellig heeft, om je moet lachen en een bepaalde spanning voelt. Dan kan je een datehaast niet meer mislopen.

Welke datingsite is nu de juist voor jou? Bekijk hier de reviews en oordeel zelf.

Een artikel dat hierop aansluit en waarbij je in een paar stappen leert om dates via internet te krijgen, kan je hier vinden.

One comment

  • Ik ben hier niet mee eens. Ik ben op diverse datingsites aktief geweest. Resultaat 0!
    Vaak wordt mijn profiel niet eens bekeken. Ik ben niet zo’n chatter meer een prater.
    Ik heb heel veel geprobeerd en enige wat dit opleverd is frustratie en flinke knauw in je zelfvertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.