40plusrelatie

Datingsite en 40plussers relatiebemiddeling

40plusrelatie

8

Design

8.0/10

Prijs

6.5/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Voordelen

  • De manier waarop zij werken zorgen voor veel serieuze reacties
  • Op een specifieke doelgroep gericht
  • Hoog slagingspercentage

Nadelen

  • Prijs is vrij hoog
  • Meer moeite dan simpelweg een profiel opzetten

Steeds meer mensen maken gebruik van het internet om een geschikte date te vinden. Veel mensen stuiten echter op het probleem dat sommige datingsites echt gericht zijn op vrijgezellen tussen de leeftijd van 25 en 40 jaar. Dat kan erg vervelend zijn als je zelf een 40 plusser bent die ook op zoek is naar iemand van je eigen leeftijd. De website 40plusrelatie houdt daar echter wel rekening mee.

De website is gericht op de Nederlander die zijn of haar leven al op orde heeft. Die de wilde haren misschien al een beetje verloren heeft maar de lust om dingen te ontdekken zeer zeker nog heeft. De mensen die niet meer vanuit hun eerste reactie reageren maar de tijd nemen om dingen te evalueren voordat zij tot actie overgaan.

40plusrelatie Inloggen

40plusrelatie.nl werkt net iets anders dan de meeste datingsites in Nederland. Buiten het feit dat zij de oudere doelgroepen graag aanspreekt (40, 50, 60 en 70 plussers) werkt zij ook nog eens met echte datingprofessionals. Je kan 40plusrelatie dan ook beter zien als een relatiebemiddelingsbedrijf en daar heeft ze dan ook al meer dan 15 jaar ervaring in. Dat zal je terugzien in de manier waarop zij mensen samen hoopt te brengen.

Je kan je dan ook niet zomaar inschrijven voor 40plusrelatie.nl. Je zal eerst een echte intake moeten doorlopen voordat je in contact gebracht wordt met andere singles.

40plusrelatie Intake

De eerste stap in het proces is een telefonisch gesprek, om te kijken of er een match is tussen de werkwijze van het bedrijf en jouw wensen. Mocht hier een gunstige uitkomst uit voortvloeien dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Wees echter niet benauwd, je hoeft stad en land niet af te reizen. Iedere regio heeft namelijk een eigen consulent die naar je toe kan komen. Zo kan je kiezen tussen de veiligheid van je eigen huis of juist het kantoor van 40plusrelatie.

Deze manier blijkt erg effectief te zijn. Niet alleen ben je er 100% van verzekerd dat je terecht komt bij een datingbureau waar enkel echt serieuze mensen staan ingeschreven, al het werk wordt je ook nog eens uit handen genomen. Neem hier even snel een kijkje op hun datingsite.

40plusrelatie Kosten

Doordat 40plusrelatie.nl je stap voor stap begeleid liggen de kosten hoger dan op een reguliere datingsite. Zo betaal je eenmalige inschrijfkosten en zal je ook nog een maandelijks bedrag betalen. Dit kan al vanaf €59,- per maand. Er zijn verschillende pakketvormen beschikbaar die uitgebreid met je besproken worden op het moment dat je het intakegesprek afneemt.

40plusrelatie Na de inschrijving

Tijdens de inschrijving kies je ervoor om een pakket van 6, 12 of 18 maanden af te nemen. Gedurende die gehele periode krijg je begeleiding van je eigen consulent. Deze kan je dan ook raadplegen wanneer het jou uit komt. Samen bespreken jullie datingvoorstellen. Achteraf zal ook besproken worden wat je beviel en wat juist niet. Op deze wijze wordt het voor de consulent steeds duidelijker wie er het beste bij jou past. Op die manier is succes dan ook vrijwel gegarandeerd.

Bezoek 40plusrelatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.