50plusmatch

senioren datingsite 50plusmatch voor 50plussers

50plusmatch

8.2

Design

7.6/10

Prijs

8.7/10

Betrouwbaarheid

8.3/10

Voordelen

 • Grootste site voor 50plussers
 • Scherp geprijst
 • Goede controle op profielen

Nadelen

 • In en uitloggen soms wat omslachtig

De datingsite 50plusmatch richt zich speciaal op Nederlandse senioren en is de grootste 50plus site in Nederland. Hoewel de site zich vooral op ouderen richt is zeker de actievere 50-plusser goed vertegenwoordigd op de site die al sinds 2006 mensen bij elkaar brengt. De balans tussen mannen en vrouwen is ongeveer 50/50, wat zorgt voor de juiste hoeveelheid profielen en reacties.

50plusmatch is onderdeel van MatchMedia dat naast Nederland vooral actief is in België en de Scandinavische landen. Dit betekend niet dat de systemen met elkaar verweven zijn, omdat ze zich vooral richten op de locale markten.

50plusmatch Mogelijkheden

Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die een langdurige relatie zijn aangegaan en zijn gaan samen wonen ontmoette één derde elkaar via het Internet. De actieve 50plusser die opzoek is naar een serieuze relatie is dus op 50plusmatch op de juiste plek om gelijk gestemde te vinden. Naast een grote hoeveelheid passende profielen (er zijn duizenden actieve leden) is de klantenservice ook één van de sterke punten van 50plusmatch. Duidelijkheid en snelle antwoorden, maakt het dat het simpel is contact te leggen.

50plusmatch Inloggen

Het aanmaken van een profiel is gratis en niet moeilijk. Na de inschrijving kun je namelijk in 7 eenvoudige stappen een eigen profiel samenstellen. De kans op de juiste match wordt echter wel behoorlijk vergroot als je alles volledig invult en foto’s zijn plaatst, dit is niet verplicht. Er zitten wel beperkingen aan een gratis profiel, maar je kunt wel een aantal dingen alvast doen. Zo kun je 10 interesse berichten per dag sturen naar andere profielen, zoeken, reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap en oproepen bekijken.

50plusmatch Kosten

Wil je echter gebruik maken van alle faciliteiten dan is het essentieel een volledig lidmaatschap af te sluiten. Hiermee kan je persoonlijke berichten sturen, onbeperkt interesse berichten sturen, chatten, zien wie gratis of volledig lid is en zien wie je profiel heeft bezocht. De kosten hiervoor vallen erg mee.

 • 12 maanden – € 95,40 (€ 7,95)
 • 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95)
 • 3 maanden – € 44,85 (€ 14,95)
 • 1 maand – € 24,95

Betalen gaat snel en veilig met iDeal, Machtiging, Creditcard, PayPal of Overschrijven. Ook heeft 50plusmatch het keurmerk Veilig Daten en is het aangesloten bij het Thuiswinkel Waardborg. over dating voor 50plussers.

Bezoek 50plusmatch

Ervaringen met 50plusmatch

 • Design

  7.3

  Prijs

  8.6

  Betrouwbaarheid

  9.6

  Fijne site waar ik goede ervaringen heb gehad. Ik heb een aantal dates gehad en die waren erg leuk. Helaas heb ik nog geen blijvend contact er aan overgehouden.

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik was bang dat 50+ match stoffig zou zijn. Ik mag dan wel binnen de doelgroep vallen maar ik dacht altijd dat ik een stuk vitaler en actiever was dan mijn gemiddelde leeftijdsgenoot. Niets blijkt minder waar. Op 50+ match zijn een hele hoop actieve “senioren”. Ik ben echt blij dat ik deze site een kans heb gegeven want anders had ik dat nooit geweten. Ik durf nu met trots te zeggen dat ik 50+ ben. Laat ze maar denken…. 50 is het nieuwe 30!

 • Design

  10

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  8

  Wat een waanzinnig initiatief! Ik kwam hier op de site om een goede datingsite te vinden maar ik had nooit verwacht dat er ook daadwerkelijk 1 zou zijn voor het wat volwassener publiek zal ik maar zeggen.

 • Design

  4

  Prijs

  1.7

  Betrouwbaarheid

  0

  Toen ik Lid was, had ik sterk de indruk dat deze site voornamelijk uit nepprofielen bestond.
  Jammer! kreeg in mijn lidmaatschapsperiode nooit ook maar 1 fatsoenlijk antwoord en had sterk de indruk dat ik mailtjes van de een of andere systeembeheerder kreeg en niet van echte leden.

 • Pingback: 50 Plus Match Inloggen - In Log Database

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.