50plusrelatie

50plusrelatie, datingsite voor senioren

50plusrelatie

7.8

Design

7.0/10

Prijs

8.1/10

Betrouwbaarheid

8.2/10

Voordelen

  • Specifiek voor 50 plussers
  • Simpel

Nadelen

  • Had wel iets meer kleur kunnen gebruiken
  • Gebonden aan de vragen

50plusrelatie is speciaal in het leven geroepen voor 50plussers in Nederland en België die single zijn. De focus ligt dus geheel op mensen van 50 jaar en ouder, waardoor er een publiek getrokken wordt dat over het algemeen erg serieus bezig is met het zoeken van een nieuwe partner.

50plusrelatie Informatie

De website van 50plusrelatie is vrij sober ingericht. Er staat een vrolijk koppel op de voorpagina (wat op veel datingsites is terug te vinden, maar het wit en blauw oogt rustig en professioneel.

Veder vind je op de hoofdpagina gelijk waarom je bij 50plusrelatie aan het juiste adres bent. Zij hebben onder meer een chatcafé hebben en uitsluitend gecontroleerde profielen. Een profiel aanmaken is gratis. Zoeken op de datingsite kan door middel van het beantwoorden van drie korte vragen.

50plusrelatie Aanmelden

Op 50plusrelatie kan je helaas niet even rondkijken voordat je een profiel hebt aangemaakt. Waar er bij andere datingsites vaak nog even geneusd kan worden voordat je actief wordt op de site is dat hier niet mogelijk. Het inschrijven op de site is gratis, zodat dit natuurlijk wel kan zodra je bent aangemeld.

Nadat je bent ingeschreven krijg je gelijk 5 pagina’s aan vragen die beantwoord dienen te worden. Dit verschilt van vragen over je postuur en opleiding tot aan wie je bent en wat je zoekt.

Na het invullen van de profiel vragen en het bevestigen van je email adres kan je aan de slag. Het voordeel van al die vragen invullen op die pagina’s wordt dan wel gelijk duidelijk. Iedereen heeft alles ingevuld en vaak is het ook nog eens heel uitvoerig. Dit geeft wel aan dat de leden erg serieus zijn.

50plusrelatie Chatten en meer

50plusrelatie heeft een leuke en nette chatbox. Dit maakt de site ondanks dat hij een beetje sober is, wel erg leuk. Ook kan je flirts sturen en via de foto muur nieuwe leuke mensen vinden.

De pagina’s zijn overigens makkelijk te vinden door het overzichtelijke menu boven aan de website. Zo kan je makkelijk overal heen navigeren zonder dat je de weg kwijtraakt.

50plusrelatie Kosten

Wanneer je volledig toegang wilt krijgen om gebruik te kunnen maken van de site dien je een full membership af te sluiten. Hierdoor kan je ongelimiteerd persoonlijke berichten sturen, 1 op 1 chatten met iedereen en uitgebreid zoeken.De kosten hiervan zijn als volgt:

  • 6 maanden – € 45,00 ( € 7,50 p/m)
  • 3 maanden – € 29,97 (€ 9,99 p/m)
  • 1 maand: – € 14,99

Betalen kan veilig en snel via iDeal, eenmalige machtiging, Paypal of MisterCash.

Bezoek 50plusrelatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.