Alleenstaande-mamas

alleenstaande-mamas is de datingsite voor singles met een kind

Alleenstaande-mamas

7.7

Design

7.5/10

Prijs

7.7/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

  • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk
  • De site is specifiek gericht op alleenstaande ouders
  • Duidelijke zoekfunctie

Nadelen

  • Datingsite is wel toe aan een moderner jasje

Alleenstaande-mamas is de counterwebsite van alleenstaande-papas.nl. Net als deze website, die overigens sinds 2004 online is, is hij er voor zowel alleenstaande moeders als vaders, alhoewel de naam anders doet vermoeden.

Op het moment dat je de website benaderd kijkt wederom een lieftallig gezinnetje je lachend aan. Met z’n drietjes zijn ze dicht bij elkaar gebundeld. De gebruik van warme kleuren versterkt het gevoel van huiselijkheid en liefde. Een zeer slimme zet.

Alleenstaande-mamas Inloggen

Het aanmaken van een profiel op alleenstaande-mamas.nl is compleet gratis en je kunt vrijwel meteen aan de slag met het aanmaken van uw profiel. Je wordt echter wel gelijk in het diepe gegooid omdat alle mogelijkheden gelijk op je af komen.

De datingsite ziet er op het eerste gezicht wel een beetje gedateerd en druk en verwarrend uit. Neem je echter even de tijd dan zul je zien dat uiteindelijk het zoekmenu duidelijk zichtbaar is. Dit menu maakt het makkelijker om je perfecte partner te vinden en je kunt het simpel houden, uitgebreid zoeken en zelfs op naam zoeken.

Als je een overzicht met de leden krijgt zie je wel gelijk hoe je kan knipogen, chatten of lekker een berichtje kunt versturen.

Uiteraard zal je ook gevraagd worden om een foto van jezelf aan het profiel toe te voegen. Het is verstandig om een goede weergave van jezelf te delen. Mensen met een profielfoto krijgen namelijk gemiddeld 40% meer reacties. Het mag voor zichzelf spreken dat het niet verstandig is om je kinderen op de foto te zetten.

Alleenstaande-mamas Kosten

Alleenstaande-mamas.nl werkt met VIP-Accounts. Als VIP kan je ondermeer zelfgeschreven berichten sturen, beter zoeken, extra fotos zien, chatten en berichten lezen. Voor 27,99 per maand krijg je volle toegang tot alle mogelijkheden van de website. Hou de website echter goed in de gaten want ze hebben met regelmaat leuke acties. Deze staan een beetje verstopt, maar als je naar beneden scrolt zal je de knop vinden.

  •  90 dagen – € 59,99 
  •  30 dagen – € 27,99
  •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.

Bezoek Alleenstaande-mamas

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.