Ashley Madison

ashley madison de datingsite voor vreemdgaan of een affaire te beginnen

Ashley Madison

7.7

Design

8.0/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

  • Zeer groot ledenbestand
  • Snel een account aanmaken
  • Makkelijk in gebruik

Nadelen

  • Redelijk nieuw in Nederland
  • Beetje verwarrend credit systeem
  • Geen iDeal

Ashley Madison is een populaire datingsite voor getrouwden uit Amerika die nu ook de Nederlandse markt hoopt te veroveren. Zij geven nadrukkelijk aan dat zij er zijn voor degene die een affaire zoeken maar ook singles zijn er van harte welkom.

Ashley Madison Heldere taal 

Ashley Madison staat dus voor avontuur en dat steekt de site niet onder stoelen of banken. De taal waarmee zij communiceert is helder en doeltreffend. Zij hechten duidelijk veel belang aan de informatie die hun nieuwe klanten over de website hebben. Met een overduidelijke FAQ-lijst helpen ze letterlijk alle vragen uit de wereld. Het is dan ook niet vreemd dat ze wereldwijd bijna 33 miljoen leden hebben.

Ashley Madison Mogelijkheden

AshleyMadison.com is een net ingedeelde datingsite. Als je besluit een account aan te maken wordt je in eerste instantie een gastlid. Je hebt dan de mogelijkheden om knipoogjes te ontvangen, foto’s te verzenden en te ontvangen, en te reageren op berichten van volwaardig leden. Je mogelijkheden zijn dus heel erg summier. AhsleyMadison verschilt daarin helaas erg weinig met andere datingsites.

Om uitgebreide functies te krijgen zal je dus, uiteraard, een VIP-abonnement moeten aannemen. Je kan daarmee emailberichten verzenden, chatsessies starten, geschenkjes sturen etc. En dat laatste, dat is iets nieuws.

Ashley Madison Inloggen

AshleyMadison.com claimt dat het aanmaken van een account slechts dertig seconden duurt. Je dient een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven en daarnaast worden er al gelijk vragen gesteld over je uiterlijk. Dit is iets wat bij de meeste datingsites pas op de tweede pagina naar voren komt maar bij AshleyMadison zijn ze straight to the point.

Het zal geen verassing zijn maar het aanmaken van het profiel duurt langer dan de beloofde dertig seconden. Na het aanmaken hiervan bevestig je uiteraard je gegevens en daarmee geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Ook komt de minimale leeftijd van 18 jaar ter spraken.

De volgende stap is voor de foto’s. Iets wat je natuurlijk kan overslaan maar wel wordt aangeraden. Daarna wordt er nog van je gevraagd om extra informatie in te vullen en voila, je profiel is klaar. Geen 30 seconden, maar snel was het wel!

Ashley Madison De site

Ashley Madison controleert geen privéberichten maar toch is de site erg streng op discriminerend of pestend gedrag. Dat wordt door de website niet getolereerd. Op het moment dat een lid zich daar schuldig aan maakt kan deze zijn spreekwoordelijke koffers pakken. Zijn account wordt dan gedeactiveerd.

De website houdt daarnaast wel een oogje in het zeil als het gaat om gepubliceerde teksten op een profiel of nieuw geplaatste foto’s. Deze worden door medewerkers bekeken en beoordeeld. Mag iemand zich niet netjes gedragen wordt deze persoon eerst gevraagd om de tekst aan te passen. Het is dus niet zo dat je na één foutje je hele profiel kwijt bent maar ze houden het in ieder geval wel stijlvol.

Het zoeken van potentiele dates valt ook reuze mee. Je hebt een klein menu boven aan waar je door je website kan navigeren. Het is iets wat zich eigenlijk helemaal van zelf wijst en dat is een pre voor een datingsite. AshleyMadison zet zich in ieder geval goed in de markt.

Ashley Madison Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken moet je bij Ashley Madison credits aanschaffen. Je kunt dan onbeperkt aantal mailberichten ontvangen, privefotos uitwisselen, realtime chatten, bovenaan verschijnen in zoekresultaten en met prioriteit berichten verzenden. Er zijn 3 mogelijkheden:

  • 1000 credits – € 249,00 (€ 0,25 per credit)
  • 500 credits – € 149,00 (€ 0,30 per credit)
  • 100 credits – € 49,00 (€ 0,49 per credit)

Betalen kan vooralsnog alleen met Paypal en Creditcard.

Bezoek Ashley Madison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *