Be2

datingsite be2 met uitgebreide persoonlijkheidstest

Be2

7.1

Design

6.4/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

7.8/10

Voordelen

 • Goede controle op profielen
 • Gerenomeerde datingsite
 • Interessante persoonlijkheidstest

Nadelen

 • Het uiterlijk van de site oogt saai
 • Het aantal functies is beperkt

Er zijn een aantal datingsites die al menig jaar meetellen. Ze hebben ondertussen hun naam gevestigd, een grote schare aan medewerkers in huis en een nog grotere groep klanten. Eén van die websites is www.be2.nl. Deze site zag in 2004 het licht omdat zij van mening zijn dat veel sites gericht zijn op vluchtig contact en snelle dates. Be2 wilt daarin de uitzondering zijn en richt zich juist op de singles die op zoek zijn naar een duurzame en bevredigende relatie.

Om deze zelfde reden voert de site veel controles uit. Op het moment dat je wilt inschrijven zal je onderworpen worden aan een persoonlijkheidstest die jou kan koppelen aan de juiste singles in hun databestand. Op die manier is de kans dat je succesvol op date gaat vele malen groter.

Be2 Wat behouden

Wanneer je de website van be2 opent komt een beige kleur je tegemoet. Daarnaast zal je opvallen dat de kleuren die zij verder gebruiken wit, grijs en roze zijn, waarbij roze de accentkleur is. Een foto van een dame die glimlacht maakt het plaatje af. Dit maakt het allemaal niet erg spannend en er lijkt geen peper in de website te zitten. Dit hoeft natuurlijk niet zo te gelden voor de profielen staat van de mensen die hier aangemeld zijn.

Be2 Inloggen

Het aanmelden gaat, ondanks de persoonlijkheidstest, vrij vlot en is verder wel gratis. Met zo’n vijf minuten heb je een profiel die al gedeeltelijk voor je is ingevuld. Op basis van je antwoorden krijg je een overzicht van eventuele matches en kan je gelijk aan de slag om contacten te gaan leggen.

Wat uniek is om te zien, is dat je eerst je profiel volledig aangevuld dient te hebben voordat je bepaalde onderdelen bij andere mensen kan inzien. Als jij een bepaalde vragenlijst niet hebt ingevuld zal jij deze ook niet kunnen benaderen op andere profielen. Een slimme zet van www.be2.nl.

Be2 Mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een premium account af te nemen op deze datingsite. Je krijgt daardoor een aantal extra opties. Zo kan je andere bezoekers berichten sturen, alle foto’s op profielen helder zien en zelfs nagaan wie jou profiel heeft bekeken.

Www.be2.nl blijkt toch te zijn wat deze website in eerste instantie oogt een beetje saai. Er zijn weinig functionaliteiten die de datingsite echt heel speciaal maken. Het enige wat handig is van de datingsite is dat je het profiel echt volledig dient in te vullen om dat van andere bezoekers te zien. Wat jammer is, is dat er verder zo weinig pit in zit.

Be2 Kosten

Afhankelijk van het aantal maanden dat je besluit af te nemen betaal je tussen de €15,90 en €49,90 per maand.

 • 12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m)
 • 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m)
 • 3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m)

Je kunt met iDeal, Credit Card, Automatische incasso en Paypal betalen.

Bezoek Be2

Ervaringen met Be2

 • Design

  9

  Prijs

  8.9

  Betrouwbaarheid

  9

  Doebeedoebeedoebe2. Dit is nou echt een datingsite waar ik vrolijk van word. Op deze site vind je dus echt alleen maar mensen die een toekomst op willen bouwen. Het is niet vreemd als je over kinderen begint, wat voor mij toch een belangrijk struikelblok is. Je verwacht immers dat je hier iemand vindt waarmee je echt een toekomst op wilt bouwen.

 • Design

  9

  Prijs

  9

  Betrouwbaarheid

  9

  Helemaal mee eens! Misschien is het wat stoffig of saai in de ogen van de jeugd maar als je wat ouder bent dan denk je daar ineens heel anders over. Ik in ieder geval wel. Ik weet wat ik wil en nu ook waar ik het kan vinden.

 • Design

  0

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  0

  Dank voor jullie reacties. Ik schrijf me vandaag nog in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *