C-date

c-date de datingsite voor casual dating

C-date

7.8

Design

8.5/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

  • Eén van de weinige echte datingsites voor een casual date
  • Makkelijk en snel in gebruik
  • Erg discreet

Nadelen

  • Niet goedkoop

De meeste datingsites zijn gericht op mensen die een vaste en serieuze relatie zoeken. Zij komen al snel in contact met gelijkgestemde en op deze wijze hebben al vele singles hun betere helft gevonden. Echter zijn mensen divers en wil niet iedereen hetzelfde. Een hoop mensen zijn wel op zoek naar intiem contact maar willen dit graag casual houden. Zij zitten er niet op te wachten om zich gelijk aan een vrouw of man te binden en veel datingsites geven helaas een andere impressie. C-date.nl is hier op ingesprongen en heeft een podium gegeven aan zij die graag contacten zonder verplichtingen aangaan.

C-date Informatief

Veel mensen denken dat zij graag een casual contact willen maar blijken, na de daad, hier toch minder makkelijk mee overweg te kunnen dan zij eerst hadden ingeschat. C-date is hier heel goed van de op de hoogte en zij doen er dan ook alles aan om de gebruiker van de website zo goed mogelijk te informeren. Zo hebben zij onder andere een heel artikel waarin je de voor,- en nadelen van het erotisch daten goed kan doornemen. Wat mooi is om te zien is dat c-date hier in heel erg eerlijk is.

Daarnaast hebben ze ook een hoop informatie over hoe je veilig kan casual daten. Gaan ze de discussie aan of chatten nou wel of geen vreemdgaan is en hebben ze een stappenplan voor je opgezet om je een beetje op weg te helpen. C-date.nl neemt je echt bij de hand.

C-date Inloggen

De registratie op c-date is gratis, maar verloopt net wat anders dan bij de meeste datingsites. Uiteraard vragen ze eerst welk geslacht je zelf bent en met welk geslacht je graag in contact komt. Daarna krijg je een hele vragenlijst die helpt om jou profiel op te bouwen. Hier zit echter het grote verschil.

Waar je bij andere sites droog een aantal teksten moet doorwerken krijg je op c-date.nl plaatjes te zien. Zo krijg je al een beetje een impressie van wat iets is, mocht je er niet bekend mee zijn. Daarnaast is het visueel natuurlijk ontzettend prettig voor het oog.

Je wordt met gemak door het registratieproces heen gelust. Het enige minpuntje wat hier bij valt te ontdekken is dat, ondanks je aangegeven hebt van welk geslacht je zelf bent, c-date er automatisch van uitgaat dat je van het andere geslacht bent. Ondanks dat dit kan worden aangepast is het niet vriendelijk voor onze biseksuele (die helemaal buitengesloten worden) of homoseksuele vrienden.

C-date Klasse!

Heb je een profiel aangemaakt dan kan je op de site aan de slag. Er zullen je meerdere vragen worden gesteld om het profiel nog completer te maken. Daarnaast is er de vraag van de dag die andere gebruikers een goed beeld kunnen geven van wie jij als gebruiker nu eigenlijk bent. De website is zeer overzichtelijk en je ziet gelijk dat je alles met één muisklik weet te vinden. Onder contact krijg je meteen matches te zien. Deze worden dagelijks voor je bijgewerkt.

Er valt weinig op wat c-date kan verbeteren. Het is een website met klasse en ze hebben overduidelijk weet van wat zij verkopen. Zij zijn uniek in de hoge kwaliteit die zij leveren.

C-date Kosten

Om volldig gebruik te kunnen maken van C-date moet je wel een Premium abonnement nemen. Daarmee kan je wel ondermeer berichten lezen en ontvangen, volledig profielen bekijken, contacten en berichten bewaren en heb je ongelimiteerd toegang tot je berichten en matches. C-date is niet goedkoop. Een abonnement heb je echter al wel voor €19,90 per maand bij een jaar.

  • 12 maanden – € 238,80 (€ 19,90 p/m)
  • 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m)
  • 3 maanden – € 119,70 (€ 39,90 p/m)

Betalen kan veilig en discreet via iDeal of Credit Card. Ook per overschrijving is mogelijk.

Bezoek C-Date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *