Contactmatch

betaalbare datingsite contactmatch voor alle singles

Contactmatch

7.7

Design

7.0/10

Prijs

8.5/10

Betrouwbaarheid

7.5/10

Voordelen

  • De datingsite is erg gunstig geprijst
  • Niet beperkt tot 1 bepaalde groep waardoor de site erg laagdrempelig is
  • Helder en duidelijk in de beschrijivingen

Nadelen

  • Het design is wellicht te clinisch
  • Zakelijke uitstraling kan wellicht wat afstand scheppen

Contactmatch is een datingsite die echt gericht is op de Nederlandse markt. Of je nu op zoek bent naar een leuke, spannende date of een golfmaatje, op contactmatch is iedereen welkom. De website is dan ook zeer laagdrempelig voor het leggen van contacten.

Waar de meeste datingsites juist heel specifiek gericht zijn op een bepaalde wens, denk aan hoger opgeleiden of grotere maten, laat contactmatch.nl dit juist helemaal open. Zij zijn namelijk van mening dat het te specifiek zoeken juist tegen je kan werken.

Contactmatch De website

Als je naar contactmatch.nl gaat valt je waarschijnlijk gelijk op dat deze datingsite er anders uit ziet dan de doorsnee datingsites. Op het oranjeblauwe logo na zijn er geen schreeuwerige kleuren en de foto’s op de achtergrond worden zachter gemaakt door een transparant kader wat hier overheen ligt. Ook zijn er weinig mogelijkheden. Je wordt niet begroet met een ellelange tekst. Alles is erg to the point.

Bovenaan het doorzichtige kader staan verschillende keuzemogelijkheden. Zo kan je meer achtergrond over de website en de makers vinden, alle voordelen op een rijtje zien en de prijzen nalopen. De communicatie is wederom helder en zeer recht door zee. Neem gelijk een kijkje.

Contactmatch Inloggen

Het registreren verloopt vrij soepel. Je word in eerste instantie verzocht om een emailadres en een wachtwoord op te geven. Je krijgt daarna een mailje met een bevestigingslink en kan vanuit daar aan de slag met het invullen van je profiel.

Zoals verwacht ziet alles er erg basic uit. Dat past dan wel weer goed bij het geheel van de datingsite. Simpliciteit lijkt een kernwoord te zijn. Je krijgt dan ook de basisvragen die je kan aanvullen met je eigen informatie zodat mede gebruikers een goed beeld kunnen krijgen van wie jij bent.

Contactmatch Kosten

Het registreren op contactmatch.nl is geheel gratis. Bovendien heb je met een gratis account nog best wel wat mogelijkheden. Je kan foto’s uploaden en tot 3 berichten of flirts sturen op een dag. Wil je er echter meer versturendan zal je over moeten gaan op het Premium account. Je kan dan oneindig berichten sturen, andere gebruikers verzoeken om foto’s vrij te geven en zien wie je profiel heeft bekeken.

Dit kan al vanaf € 5,42 per maand. Maak je geen zorgen dat je vergeet het abonnement stop te zetten, dit gebeurt namelijk automatisch. Contactmatch werkt niet met stilzwijgende verlengingen.

  • 12 maanden – € 65,00 ( € 5,42 p/m)
  • 6 maanden – € 40,00 ( € 6,67 p/m)
  • 3 maanden – € 25,00 (€ 8,33 p/m)
  • 1 maand: – € 11,00

Betalen kan snel en veilig met iDeal.

Contactmatch Rustig aan

De site ziet er dus netjes en verzorgt uit. Alles is simpel te bedienen en je zal niet snel verdwaald raken tussen verschillende, vaak overbodige, mogelijkheden. Toch geeft de zakelijke houding een afstandige sfeer af. Het feit dat er nog maar weinig leden zijn, daar de site net is begonnen, versterkt het gevoel van kilte.

De toekomst zal uit moeten blijken welke kant contactmatch op blijkt te gaan. Het heeft in ieder geval al de ingrediënten om uit te groeien tot een sterke en populaire datingssite.

Bezoek Contactmatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *