Datebord

datingsite datebord

Datebord

7.3

Design

7.5/10

Prijs

7.5/10

Betrouwbaarheid

7.0/10

Voordelen

  • Datebord komt over als een aantrekkelijke datingsite die een oud beproefd concept nieuw leven heeft ingeblazen. Niets is zo leuk als door advertenties bladeren of scrollen, en de meeste van deze advertenties zien er aantrekkelijk uit.
  • Kosten van de credit vallen erg mee

Nadelen

  • Hoewel de site zich naar buiten uit profileert als een gratis datingsite, is het nodig om credits te kopen om er volledig gebruik van te kunnen maken.

Datebord is, zoals de naam doet vermoeden, een datingsite. De opzet van deze website oogt origineel in vergelijking met andere online sites voor dating. Dit is namelijk een digitaal prikbord waarop je contactadvertenties kunt plaatsen en lezen. Het aanmelden bij Datebord.nl is helemaal gratis. Hier zijn op het eerste gezicht helemaal geen kosten aan verbonden. Maar wat kun je verwachten van deze gratis webstek voor contactadvertenties? En, is deze site wel zo gratis als eerst vermeld wordt? We zochten het even voor je uit.

Hoe aanmelden bij Datebord?

Je aanmelden bij deze datingsite is erg eenvoudig. Je hebt enkel een e-mailadres nodig en je hoeft enkel een wachtwoord aan te maken. Vervolgens kun je je registreren op deze site. Nadien kun je je eigen advertentie plaatsen of advertenties van anderen lezen en gebruik maken van een zoekfilter waarbij je er kunt voor kiezen om je locatie te delen met de site, zodat je enkel advertenties te zien krijgt van mensen die bij jou in de buurt wonen.

Hoe zien de contactadvertenties van Datebord eruit?

De advertenties die je hier vindt, lijken nog het meest op de contactadvertenties die je vroeger in de krant kon vinden. Alleen hoef je hier geen hinderlijke afkortingen te gebruiken om te kunnen zeggen wat je gezegd wil hebben. Datebord wordt wel eens de Marktplaats onder de datingsites genoemd.

Is een advertentie op Datebord zetten gratis?

Dit zochten we op in de algemene voorwaarden van de datingsite. Wanneer je deze doorleest, kom je er al gauw achter dat je om de volledige functionaliteit van de site te kunnen gebruiken, je je vervolgens dient aan te melden voor de betaalde diensten van Datebord. Wie kiest voor het gratis lidmaatschap, kan de site weliswaar gebruiken, maar zal toch enkele beperkingen ondervinden. Zo is het mogelijk om direct na het inloggen de advertenties op de site te lezen en zelf ook een profiel aan te maken of een advertentie te plaatsen, maar contact leggen met andere leden op de site kan enkel wanneer je credits koopt. De kosten hiervan zijn als volgt:

25 credits €6,-
50 credits €10,-
100 credits €16,-
250 credits €31,-
500 credtis €46,-

Tips voor het opstellen van een advertentie

Als je het ons vraagt, dan krijg je op Datebord het beste resultaat, wanneer je een ongedwongen stijl hanteert en vooral jezelf blijft.

Bezoek Datebord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *