Datingeasy

datingeasy, makkelijk en snel een datingsite

Datingeasy

7.6

Design

6.6/10

Prijs

7.8/10

Betrouwbaarheid

8.4/10

Voordelen

 • Dagelijks veel nieuwe aanmeldingen
 • Inschrijven gaat snel en gemakkelijk

Nadelen

 • Design is sterk verouderd
 • Site mag overzichtelijker

Steeds meer singels wagen zich aan het online daten. Momenteel vinden 1 op de 5 via deze weg een relatie en de verwachting is dat dit aantal nog hoger zal worden in de toekomst. Het is dat ook geen verrassing dat datingsites overal tevoorschijn komen. Datingeasy was deze groep sites echter al ver voor. Opgericht in 2004 richt Datingeasy.nl zich op de singles die andere mensen willen leren kennen in een veilige omgeving. Per etmaal verwerven zij zo’n 230 inschrijvingen en op maandbasis zijn getallen als 8400 hun niet onbekend. De website geeft hier zeer bewust inzage in en de boodschap is duidelijk. Wil je een succesvolle date vinden, dan moet je bij datingeasy zijn!

Datingeasy Inloggen

De eerste indruk van de website is helaas vrij stoffig. Men maakt overduidelijk gebruik van een oud template waarbij de site als een brede band in het midden van het computerscherm wordt weergeven. De banden aan de linker,- en rechterzijde staan vast en zijn een saaie, grijze, kleur.

De pagina wordt versiert met een foto van een jonge vrouw in een graanveld en een drietal photoshop stempels van vlinders. Deze hebben overigens dezelfde bruinoranje kleur als de hoofdkleur van de website. Aan de linker kant zie je een klein menu waarbij je kan kiezen om jezelf in te schrijven, in te loggen, succesverhalen te lezen, meer over de werkwijze te weten te komen of veel gestelde vragen te bekijken. Daarnaast staat nog een apart menu om snel te zoeken. Het lijkt alsof je geen profiel hoeft te hebben om hiervan gebruik te kunnen maken, echter kom je gewoon op een pagina terecht waar je deze kan aanmaken. Het aanmaken van een profiel is verder gewoon gratis.

De allereerste indruk van de site is oubollig. Ondank dat op alle pagina’s keurig hetzelfde template wordt aangehouden en de pagina’s er ook keurig uitzien is de opzet en de kleur heel erg veroudert. Het lijkt er dan ook op dat er sinds 2004 niets meer aan verandert is en de site enkel maar is onderhouden. Dat kan wel eens nadelig werken want, laten we eerlijk wezen, het oog wilt ook wat.

Datingeasy Likje verf

Na het aanmaken van een account, wat relatief gemakkelijk gaat, kom je terecht opeen pagina waar al je mogelijkheden op staan. Ze komen je als ware tegemoet rennen en het kan zijn dat je even overweldigd wordt door het hoeveelheid aanbod. Je moet goed kijken en turen maar als je weer wat bent gekalmeerd zal je het zoekmenu gemakkelijk vinden.

Wat opvalt is dat je hier verschillende keuzes kan maken om te zoeken naar de ideale date. Je kan het simpel houden, of uitgebreid en zelfs op naam. Als je een overzicht met de leden krijgt zie je wel gelijk hoe je kan knipogen, chatten of lekker een berichtje versturen. Daar waar de vorige pagina van de site een beetje onduidelijk en rommelig over kwam hebben ze hier hun rust weer hervat.

Als ze de datingsite nou eens een spreekwoordelijk likje verf geven dan kan datingeasy.nl nog best eens een interessante website worden.

Datingeasy Kosten

Om volledig gebruik te kunnen maken van datingeasy moet je kiezen voor de toegangsvorm VIP toegang. Als VIP kan je ondermeer zelfgeschreven berichten sturen, beter zoeken, extra fotos zien, chatten en berichten lezen.

 •  90 dagen – € 59,99 
 •  30 dagen – € 27,99
 •  14 dagen – € 15,99

Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.

Bezoek Datingeasy

Ervaringen met Datingeasy

 • Design

  6

  Prijs

  6

  Betrouwbaarheid

  8

  De website mag er inderdaad misschien een beetje saai uitzien maar ik heb er toch best veel leuke contacten op gedaan. Ik sta pas 5 maanden ingeschreven en heb nu al 3 hele leuke dates gehad. Ik vindt het een succes.

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik ben ondertussen zo’n 4 maanden samen met mijn lief. Wij hebben elkaar eind 2013 leren kennen via datingeasy en waren eigenlijk alleen vriendjes. Vorig jaar November vertelde hij mij dat hij de kerst niet alleen meer wilde vieren. Hij vertelde ook dat hij dit alleen maar met 1 persoon wilde doen. Dat was ik. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest en dat allemaal dankzij datingeasy. Het heeft bij ons even geduurd maar laat je niet tegenhouden! Ik zeg doen!!!

 • Design

  7

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  6

  Ik ben geen groot fan van dating easy. Ik heb mijn account proberen te deactiveren en dat moest allemaal met heel veel moeite. Uiteindelijk gemaild met de problemen. Ze hebben me toen wel twee maanden gratis VIP aangeboden. Ik mag ze altijd terug mailen als ik het account wil verwijderen. Ik kijk nog even aan maar ik denk niet dat ik blijf.

 • Design

  8

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  6.2

  In het begin kreeg ik heel veel reacties via dating easy maar ik denk dat de put een beetje is uitgedroogd. Ik weet niet of er veel nieuwe mensen bij komen iedere week maar ik zie er niet veel van. Gelukkig heb ik wel een aantal chicks waar ik mee aan het daten ben.

 • Design

  10

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik weet niet wat jullie allemaal zeuren hoor? Dating easy is awesome!! Ik heb nu twee maanden een vriend en wij hebben elkaar via deze site leren kennen. Het zit hartstikke goed tussen ons en ik ga mijn account dan ook verwijderen. Maar niet zonder iedereen te laten weten dat ik mijn man op dating easy heb gevonden!

 • Design

  7.3

  Prijs

  7.3

  Betrouwbaarheid

  0

  Gefeliciteerd!!! Wat leuk dat je een leuke man hebt gevonden. Ik heb mij vandaag ingeschreven… hoop dat ik over een tijdje het zelfde kan zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *