eDarling / ELITEDATING

elitedating de datingsite voor hoger opgeleiden

ELITEDATING

8.2

Design

8.1/10

Prijs

7.8/10

Betrouwbaarheid

8.8/10

Voordelen

 • Persoonlijkheidstest
 • Leden zijn serieus
 • Contactgarantie voor Premium leden
 • Goede matches

Nadelen

 • Minder keuzevrijeheid

ELITEDATING (het voormalige eDarling), is één van de grootste online relatie bemiddelaars van Europa. De basis van het matching systeem is een wetenschappelijke persoonlijkheidstest dat je op grond van persoonlijke eigenschappen aan de juiste partner kan koppelen. In tegenstelling tot andere datingsites waar je de vrijheid krijgt om zelf te kiezen, word je als single bij ELITEDATING bij de hand genomen en worden er alleen passende singles getoond. De keuze wordt daardoor minder, maar de kans van slagen wordt veel groter.

ELITEDATING Mogelijkheden

ELITEDATING is een betrouwbare, gemakkelijke en succesvolle datingsite die zicht richt op serieuze relaties en “singles met niveau”. De meeste leden hebben een HBO studie of een universitaire studie afgerond en zijn tussen de 35 en 55 jaar. Dit betekend echter niet dat ELITEDATING alleen voor hoger opgeleiden is. Iedereen is welkom. Verder is de verhouding man/vrouw op de datingsite is ongeveer 50/50 wat zorgt voor een goede balans.

Bij ELITEDATING zijn ze erg scherp op nepprofielen en inactieve profielen. Deze worden gelijk van de site verwijderd zodat de kans van slagen wordt verhoogd.

ELITEDATING Inloggen

Nadat je je voor een gratis account hebt aangemeld krijg je meteen de persoonlijkheidstest die je moet invullen. Neem hier wel even de tijd voor en vul hem serieus in om de kans op passende matches te vergroten. Het kost even wat tijd, maar dat geeft wel weer aan hoe serieus de andere singles op deze datingsite zijn. Zij hebben de test immers ook gedaan.

ELITEDATING Kosten

Met een gratis profiel kan je dus de test doen, partnervoorstellen ontvangen en berichten ontvangen. Wil je echter onbeperkt berichten sturen, foto overzicht krijgen en frequenter geplaatst worden bij andere gebruikers dan dien je een Premium abonnement af te sluiten. Naast het Premium abonnement is er ook nog het Premium Plus abonnement. Hiermee krijg je meer partner voorstellen via de “Kismet” functie, kan je de gedetailleerde persoonlijkheidsprofielen bekijken, is er sprake van profiel verificatie en krijg je een bevestiging dat een bericht dat je hebt gestuurd is gelezen.

Het verschil in kosten tussen het Premium en Premium Plus abonnement is niet heel erg groot:

Premium

 • 24 maanden – € 477,60 (€ 19,90 p/m)
 • 12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m)
 • 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m)

ELITEDATING is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg en betalingen kunnen veilig worden gedaan via CreditCard, iDeal, American Express, Paypal en Mr. Cash.

Bezoek ELITEDATING

Ervaringen met eDarling / ELITEDATING

 • Hendrik Koppels

  Design

  8.5

  Prijs

  8.9

  Betrouwbaarheid

  8

  Leuke datingsite, goede ervaringen. Heb een aantal prima dates gehad en ik denk dat die persoonlijkheidstest daar goed bij heeft geholpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *