eFlirt

casual datingsite eflirt voor een spannend avontuurtje

eFlirt

8

Design

9.0/10

Prijs

7.0/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Voordelen

 • Snel een account aanmaken
 • Groot ledenbestand
 • Gratis rondkijken

Nadelen

 • Niet goedkoop

Bijna alle datingsites zijn gericht op het vinden van die ene droompartner waar je een serieuze relatie mee wilt beginnen. Iemand waarmee je gaat trouwen, huisje boompje beestje, kortom iemand voor de rest van je leven. Nu is het natuurlijk echter zo dat niet iedereen daar op zit te wachten. Er is een grote groep mensen die juist opzoek is naar iets dat meer casual is. Waar vrijheid en fun voorop staan. eFlirt is voor deze mensen de plek om gelijk gestemde te vinden. Wil je chatten, flirten of gewoon spannende ideeen uitwisselen? Dan kan dat. Wil je meedoen of alleen toekijken? Ook daarvoor ben je op eFlirt op het juiste adres.

eFlirt aanmelden

Een profiel aanmaken of eFlirt is gratis en gaat snel en gemakkelijk. Gelijk na registratie kan je gemakkelijk de site door bladeren opzoek naar de persoon die wellicht ook opzoek is naar het spannend avontuurtje waar jij ook mee in je hoofd zit. Het profiel aanvullen gaat ook erg gemakkelijk. Een foto is uiteraard een pré en zonder is de kans van slagen een stuk kleiner. Ook krijg je matches en kan je aangeven wat jouw interesses zijn en waar je zelf naar opzoek bent bij iemand.

eFlirt kosten

Standaard kan je uiteraard een profiel aanmaken, rond kijken, berichten en notificaties ontvangen. Wil je echter geheel gebruik maken van de datingsite dan zal je premium lid moeten worden. Met een premium lidmaatschap kan je berichten lezen en schrijven, heb je toegang tot alle foto’s van de leden, kan je uitgebreid zoeken, matches bekijken en kom je beter in de zoek resultaten. De kosten variëren:

 • 6 maanden – € 149,40 (€ 24,90 p/m)
 • 3 maanden – € 89,70 (€ 29,90 p/m)
 • 1 maand – € 39,90

Betalen op eFlirt kan veilig en discreet via iDeal en Credit Card.

Bezoek eFlirt

Ervaringen met eFlirt

 • Hoe kan ik zorgen dat de betalingen die geïncasseerd worden, niet meer afgeschreven worden.
  Ik heb me al 2 maanden geleden uitgeschreven.

  • de veirman triphon

   Pedro ik heb hetzelfde aan de hand als je bent ingeschreven voor 6 maand houden ze alle maanden het bedrag af tot de 6 maand voorbij zijn dan stopt het automatisch.

 • het uitgangspunt van zo’n site moet je begrijpen, iedereen schrijft hier zich blauw, maar je kan met slechts 1 berichtje volstaan. het is echt een waslijst aan nadelen en geen voordelen, ik zal er een paar noemen niet uitputtend, kostbaar, fakers, stalkers, je schrijft je blauw en het resultaat is 0. als we echt van al deze sites af willen, stuur je een berichtje met een te plannen afspreekpunt, een datum en een tijd, dan houden deze sites er vanzelf mee op. het meeste wat er wordt geschreven is ook allemaal niet ter zake doende. dus haal deze sites uit de lucht door slechts 1 bericht te sturen Ed van ’t Geloof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *