gayParship

gayparship, de datingsite voor hogeropgeleiden homosexuelen

gayParship

8.1

Design

8.4/10

Prijs

6.8/10

Betrouwbaarheid

9.2/10

Voordelen

 • Persoonlijkeheidstest
 • Serieuze kandidaten
 • Hoog slagingspercentage

Nadelen

 • Aan de prijs

Parship is in Nederland één van de meest bekende datingssites. Met zo’n 13.000 unieke bezoeken per maand is het dan ook één van de grootste datingssites. Het succes kan verklaard worden door de unieke formule waar ook de dochtersite gayParship mee werkt. De website richt zich namelijk zeer bewust op bepaalde aspecten van het menselijk karakter, die in een relatie erg belangrijk blijken te zijn. Je krijgt bepaalde punten op basis van je karakter, gewoontes en interesses. Aan de hand van die metingen kan de gayParship.nl jou koppelen aan mensen waar dit bij overeenkomt. Een formule voor succes?

gayParship Professioneel

GayParship oogt meteen als een zeer professionele website. Het feit dat zij één grondtoon (rood) hebben gekozen en daarnaast alleen met zwart en wit werken, werkt daar mogelijk aan mee. Op de beginpagina worden verschillende feiten getoond over de gemiddelde gebruiker en wordt nog even uitgelegd wat je van de website mag verwachten.

Wat opvalt is dat gayParship nergens het accent op de homoseksualiteit legt. Dat is uniek maar ook erg verfrissend. Toch wordt er wel rekening gehouden met de wensen van de doelgroep. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid voor de mannen om losse contacten op te doen buiten het feit dat ze op zoek kunnen gaan naar een serieuze relatie. Daarnaast is er nog een aparte categorie voor vrouwen die eventueel op zoek zijn naar een man.

De website gaat heel erg respectvol om met de wensen van de doelgroep en belooft daarnaast dat veiligheid en anonimiteit voorop staan. Uw privacy is erg belangrijk voor gayParship. Het aanmaken van een profiel is verder geheel gratis.

gayParship Inloggen

Op het moment dat je besluit dat je gebruik wilt gaan maken van gayparship.nl word je verzocht een profiel aan te maken. Je vult je email in met een, door jou gekozen, wachtwoord en wordt daarna door een aantal vragen geloodst. Deze vragenlijst is wetenschappelijk onderbouwd en evalueert de persoonlijkheidskenmerken. Zorg er voor dat je de tijd hebt want het doorlopen van deze vragenlijst duurt een klein half uur. Je wordt tussendoor geïnformeerd hoeveel je nog moet beantwoorden.

De vragen die je voorbij ziet komen gaan over waar je het liefste zou willen wonen, wat je belangrijk vindt in een relatie en wat jouw toekomstplannen zijn. Het nadeel is dat je niet onder deze vragenlijst kan uitkomen maar dat heeft dan wel weer als voordeel dat ieder lid op gayparship deze informatie heeft ingevuld. Zo weet je dus zeker dat jullie goed bij elkaar zullen passen voordat je een berichtje verstuurd.

gayParship Daten

De opzet van gayParship is vrij simpel. Je hebt een beginpagina, partnervoorstellen en een berichtenfolder. Er wordt niet gedaan aan onnodige informatie en dat geeft de site een prettige, rustige en ook serieuze uitstraling. Onder het kopje partnervoorstellen kan je opzoek gaan naar de, voor jou, ideale date. Mocht je geen voorstel vinden wat jou aandacht trekt kan je er voor kiezen om te filteren op interesses zoals muziek, sport en vakantie. Je kunt natuurlijk ook gewoon je zoekinstellingen passend veranderen maar als je de stappenlijst op je gemak heeft doorgenomen dan zal dit niet nodig hoeven zijn.

gayParship Kosten

Wil je volledige toegang zodat je onbeperkt berichten kunt uitwisselen, uitgebreid kunt zoeken (zoals de lokale zoekfunctie), weten wie uw profiel allemaal hebben bezocht en een uitvoerig persoonlijkheidsrapport, dan kan je een Premium Lidmaatschap afsluiten. Bij een jaar abonnement kun je al lid zijn voor € 24,90 per maand.

 • 12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m)
 •  6 maanden – € 209,40 (€ 34,90 p/m)
 •  3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m)
 •  1 maand – € 59,90

Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal. Ook heeft Parship het Keurmerk Veilig daten en is aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Kijk hier voor .

Bezoek gayParship

Ervaringen met gayParship

 • Design

  7.9

  Prijs

  5.1

  Betrouwbaarheid

  10

  Mijn partner en ik zijn nu ondertussen zo’n drie maanden samen. We gaan uit eten of gezellig naar de bioscoop, je noemt het maar op. Als ik me niet had ingeschreven op gayparship dan had ik hem nooit gevonden. Hij is echt de man van mijn dromen en ik wil me dat niet indenken.

 • Design

  6.5

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  7.4

  Ik heb heel erg getwijfeld om mezelf in te schrijven op gayparship. Ik had een beetje het idee dat er vrij weinig vrouwen zouden zijn. Achteraf bleek dit inderdaad zo te zijn. Toch heb ik een beetje rondgeneusd en uiteindelijk ben ik in contact gekomen met een leuke vrouw waarmee ik woensdag ga daten!

 • Design

  9

  Prijs

  5

  Betrouwbaarheid

  6

  Dit is echt een website voor mannen. Als vrouw kan je er ook wel terecht hoor maar het is er toch niet zo heel erg leuk. Ik ga liever naar een datingsite voor lesbische. De website ziet er wel mooi uit trouwens.

 • Design

  8

  Prijs

  7.8

  Betrouwbaarheid

  8

  In mijn ervaringen zijn de meeste homomannen altijd wat losbandiger. Ik ben juist niet zo en ik wil gewoon iemand vinden die rustig is en een gezinnetje wilt stichten. Ik heb me van de week ingeschreven bij gay parship en ik heb er wel een goed gevoel bij. Laten we hopen dat er een goede date uit voort komt.

 • Design

  10

  Prijs

  7

  Betrouwbaarheid

  10

  Ik heb altijd een account gehad op Gay Parship. Ik was hem vergeten te deactiveren toen ik een vriendin kreeg. Daar ben ik nu best blij mee want het is al even uit en toen ik van de week inlogde op mijn Parship account bleek ik best wel wat berichten te hebben. Ik ben nu in contact gekomen met een heel leuk meisje! Toch best awesome.

 • Design

  7

  Prijs

  6.7

  Betrouwbaarheid

  6.2

  Gay Parship is redelijk okay. Ik ben betere sites tegengekomen mja daar zijn vaak heel veel hetro’s. Daar heb ik dan niet zo veel aan. Gay Parship kan beter maar ja.

 • Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik…
  Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto’s toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto’s zijn er geen zichtbare foto’s maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op… zo’n site neem je toch niet serieus!
  Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.