Dreammatch

gratis datingsite voor jongeren dreammatch

Dreammatch

8.2

Design

8.0/10

Prijs

9.5/10

Betrouwbaarheid

7.0/10

Voordelen

  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken
  • De datingsite ziet er net en strak uit
  • Speciaal gericht op jongeren

Nadelen

  • De site heeft potentie, maar er zijn niet altijd veel mensen online

De datingwereld, online, neemt explosief toe. Steeds vaker verschijnen er datingsites die gericht zijn op specifieke wensen zoals een maatje meer, sm of de leeftijd van 50plus. Alhoewel je bij vrijwel iedere datingsite terecht zal kunnen zijn er weinig sites die zich juist richten op de jongere doelgroep. Dreammatch doet dat echter wel. Alhoewel ouderen ook prima op de site terecht kunnen is de hoofddoelgroep toch echt de jongere Nederlander.

Dreammatch.nl is dus gericht op jonge en vlotte mensen. Mensen die graag in contact komen met anderen die, net als zij, van het leven genieten. De site is daarnaast niet alleen maar op dating gericht maar wil ook helpen bij het maken van vriendschappen. Je kan het dus zien als een verlengstuk van het dagelijkse leven. Mocht je er normaliter moeite mee hebben om met mensen in contact te treden kan dreammatch juist drempelverlagend werken.

Dreammatch de website

Op het moment dat je naar dreammatch.nl gaat komt de oranje achtergrond je meteen tegemoet. Er is spraken van eenheid doordat ze verschillende tinten van oranje gebruiken. Hierdoor krijgt de website een zeer energieke, maar toch ook een overzichtelijke, uitstraling. De foto van het jonge stel in het midden is een duidelijke verwijzing naar de gewenste jongere doelgroep.

Het venstertje waar je aan kan geven hoe oud je bent en of je naar mannen of vrouwen op zoek bent springt eigenlijk meteen in het oog. Het is dan ook vrij snel duidelijk dat je op een echte datingsite zit. Wat verder verstopt zit de ‘word nu lid’ knop, maar daar staat dan wel weer heel duidelijk bij vermeld dat het lidmaatschap gratis is. Neem gelijk een kijkje.

Dreammatch Inloggen

Als je de inschrijving begint, krijg je meteen een aantal essentiële vragen voorgeschoteld. Je kan er voor kiezen om een koppeling met facebook te maken maar je mag hier uiteraard ook zelf je invulling aan geven.

Als je de basis, zoals je verjaardag en woonplek, hebt ingevuld, ga je door met het invullen van je profiel. Je hoeft dus geen emailberichtje af te wachten om verder te kunnen. Dreammatch heeft een aantal meerkeuzevragen die zij afwisselen met open vragen. Hierin kan je zelf, eventueel in detail, vertellen wie je bent en wat je zoekt. Uiteraard telt hiervoor de regel, hoe uitgebreider hoe beter.

Dreammatch Dating

Na het invullen van je profiel kom je gelijk terecht op een site met potentiele kandidaten. Deze worden, zoals je kan verwachten, matches genoemd. Je krijgt echter maar een klein overzicht te zien. Mensen die het beste bij jou profiel passen. Mocht daar nu niets voor je tussen zitten heb je altijd nog de mogelijkheid om verder te kijken.

Onder de knop zoeken kan je bijvoorbeeld uitgebreid zoeken. Je krijgt dan een zoekfunctie waar je heel erg specifiek kan opgeven naar wat voor persoon je op zoek bent. Is dat ook niets voor je? Dan kan je nog altijd gebruik maken van de chatruimtes.

Dreammatch Kosten

Alles op dreammatch is gratis en volledig toegankelijk. De enige restrictie is dat je 25 knipogen en 25 berichten per dag kan versturen.

Bezoek Dreammatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *