HappyPancake

happypancake

HappyPancake

8.6

Design

8.5/10

Prijs

8.9/10

Betrouwbaarheid

8.4/10

Voordelen

  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken
  • Uitgebreide verificatie mogelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Netwerken wordt steeds populairder. En duurder. Dat is wat ze ontdekten toen ze besloten om HappyPancake te maken. In alle andere markten wordt iets vaak goedkoper omdat de service of het product populairder wordt. En webdating is erg populair geworden, maar er is niet veel met de prijs gebeurd. Toen dachten ze bij HappyPancake dat proberen we om te veranderen wat geleidt heeft tot erg veel succes in Zweden en Finland. Bij deze is de overstap naar Nederland ook een feit.

HappyPancake Gratis Datingsite

HappyPancake is een goede gratis online datingsite, met de functies die je van degelijke datingsite kunt verwachten. Het is een gratis site en dan bedoelen we ook helemaal gratis. Niets op de gratis datingsite kost je geld. Het gaat dus niet alleen om “gratis registratie” zoals op veel andere plaatsen, maar om “alles gratis”. Bij HappyPancake vinden ze dat je moet elkaar kunnen vinden en contact op moet kunnen nemen in wie je geïnteresseerd bent, zonder dat dat geld hoeft kosten.

HappyPancake Inloggen

Er wordt op de gratis datingsite hard gewerkt om hem vrij te houden van inhoud en mensen die niet behoren op een datingsite. Ze bekijken alle teksten en foto’s voordat deze worden geüpload en als lid kan je hierbij helpen door aan te geven als iets niet zo klopt of niet zo behoort te zijn. Het aanmaken van een profiel gaat snel en is gemakkelijk. Je kunt wat invullen over jezelf, aanvinken waar je interesses liggen en wat persoonlijke informatie over je uiterlijk, je staat, je werk en je wereldbeeld toevoegen.

HappyPancake Opties

Je kunt via de gratis datingsite chatten en op de voorpagina zie je gelijk de leden die binnen de aangegeven leeftijd en geslacht passen. Je kunt dan filteren op locatie, interesses, uiterlijk, persoonlijke informatie, werk en normen en waarden. Naast de naam zie je ook een blauw vinkje staan wanneer iemand de uitgebreidere verificatie heeft ondergaan zodat je meer zekerheid hebt dat de persoon met wie je chat echt is. Daarnaast is er ook een app beschikbaar voor zowel ios als android.

HappyPancake Kosten

De datingsite is geheel gratis. Er zijn geen verborgen kosten en een profiel aanmaken kost helemaal niets.

Bezoek HappyPancake

Ervaringen met HappyPancake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.