Knuz

knuz gratis datingsite

Knuz

6.9

Design

6.7/10

Prijs

8.4/10

Betrouwbaarheid

5.6/10

Voordelen

 • De site is geheel gratis
 • Veel profielen
 • Simpel en effectief
 • Laag drempelig

Nadelen

 • Gratis sites trekken ook veel niet serieuze mensen aan
 • Kan een tijd duren voordat je foto online staat

Vrijwel alle datingsites zijn op de computer te bekijken maar deze pakt het net wat anders aan. Knuz is echt gericht op de mobiele gebruiker. Zij zien dat dit een snelgroeiend medium is en zijn daar in 2008 al op ingesprongen. Wat daarbovenop nog eens extra uniek is, is dat de datingsite compleet gratis is. Sterker nog Knuz is de grootste gratis datingsite van Nederland.

Knuz Verwachtingen

Het zal niet als een verassing komen dat de lay-out van de datingsite ontzettend simpel is. Een gele achtergrond met een paar simpele mogelijkheden. Je kan aangeven of je als man/vrouw op zoek bent naar een man of vrouw. Je kan profielen inzien, zelfs zonder een eigen profiel te hebben, deelnemen aan de chat of berichten plaatsen op een forum. Het lijkt allemaal erg simpel en zo ziet het er wellicht uit, maar eigenlijk biedt www.knuz.nl je precies het zelfde als iedere andere datingsite.

Het nadeel van een gratis datingsite is uiteraard wel dat de kwaliteit wat lager kan liggen dan op sites waar je voor betaald. Kijk niet vreemd op als je profielen van fakers tegenkomt. Er is immers niemand die dit voor je controleert.

Knuz Inloggen

Het aanmaken van een account op knuz is niet erg moeilijk. Net als op andere datingsites vul jij je gegevens in en bevestig je met je emailadres. Je kan er zelf voor kiezen of je wel of geen extra informatie invult die je wilt delen met anderen. Uiteraard is het aan te raden om, als je op zoek bent naar een succesvolle date, dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Op deze wijze kunnen mensen een beetje een idee krijgen met wie ze te maken hebben.

Na het aanmaken van een account kan je op de app, eveneens gewoon online, verder. De website ziet er misschien erg summier uit maar hij doet wel wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat het navigeren online erg onduidelijk is. Daarbij valt meteen heel goed op de knuz.nl echt voor de telefoon gemaakt is.

Knuz Kosten

Knuz biedt allerlei extra opties aan. Daaronder valt het toevoegen van extra foto’s. Omdat de makers van deze app het toch enigszins netjes proberen te houden moeten zij alle foto’s handmatig goedkeuren. Het kan soms dus een hele tijd duren voordat jou foto online staat. Vooral tijdens het maken van je profiel is dat een nadeel omdat je verder meteen aan de slag kan. Je kan dus berichten sturen naar andere bezoekers maar je zal geen foto op je profiel hebben.

Daarnaast blijkt knuz.nl ook een broedplaats te zijn voor mensen met minder goede bedoelingen. Vanuit de serieuze gebruikers hoor je regelmatig geluiden over nare opmerkingen, veel neppe profielen en ordinair taalgebruik. Als je dus niet stevig in je schoenen staat is Knuz misschien niet iets voor jou.

Het blijft een complex vraagstuk, hoeveel mag je eisen van een gratis app? Knuz bied je alles wat je nodig hebt om succesvol te daten. Als je tenminste een beetje het overzicht kan bewaren. Prik jij zo door de neppers heen? Dan kan je een hele leuke tijd hebben op deze datingsite.

Bezoek Knuz

Ervaringen met Knuz

 • wil me uitschrijven , gaat niet, contact, gaat niet, geven geen gehoor, klote site

 • Design

  8.5

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  8.5

  Ik kan me wel vinden in wat er hier staat. Knuz trekt inderdaad wat minder serieuze mensen aan. Deze mensen kan je echter wel gewoon blokkeren. Geen probleem dus verder. Voor een gratis site mag je echt niet klagen hoor. Het doet wat het hoort te doen.

  • Ik wil graag uitgeschreven worden lukt mij niet (75 jr.) sneu voor mensen die op mij reageren krijgen geen reactie ik ben weg….
   Vr. Groet
   Joke Grandke

 • Design

  7.5

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  6.9

  Ik kom niet echt veel verder dan gewoon wat met mensen chatten. Als het puntje bij het paaltje komt willen ze niet daten. Het zal wel aan mij liggen misschien ben ik te direct of zo.

 • Design

  6

  Prijs

  10

  Betrouwbaarheid

  6.5

  Knuz had beter knullig kunnen heten. De lay-out van de website ziet er niet uit. En als je gaat daten dan heb je een klein groepje mensen dat de hele website probeert te overheersen. Gelukkig heb ik toch wat leuke contacten opgedaan. Maar het is wel te merken dat het gratis is hoor! Maja, we mogen dan eigenlijk ook niet klagen he.

 • Design

  8

  Prijs

  8

  Betrouwbaarheid

  0

  Gebruiksvriendelijke website, alleen doordat het gratis is, vage figuren op deze site.
  Kinderlijke reacties op foto matching en met chatten idem. Is beter geweest om één op één te chatten, dan kan je ook serieuze gesprekken voeren. Het is net een vleeskeuring, zelfs vrouwen gaan naar de statistieken kijken van andere vrouwen om te kijken hoe die vrouw in de markt ligt. Jammer!!!

 • Knuz is helemaal niet gratis!!!!!! Het moment dat je iets wil aanpassen in je profiel moet je 1 credit betalen (1,30 euro), hetzelfde als je een reactie krijgt en binnen 12 uur wil reageren, alweer 1 credit… Zelfs als je contact wil opnemen met knuz voor een vraag kost dat je alweer 1 credit…. Gratis??? Helemaal niet!!!!

  • Je hebt volkomen gelijk Ed, ook ik maak mij kwaad over deze wijsmakerij dat het gratis is NOW WAY dus.
   Ja het inschrijven, maar dat is logisch, maar ook het enige!!!!!!!!

 • Wil me uitschrijven,Gaat niet diverse keren geprobeerd,Heel vreemd

 • Wil me uitschrijven,Gaat niet

 • Uitschrijven gaat niet!!! Pas op met het maken van een profiel! Je krijgt een overvloed aan mails binnen en het houdt niet op!
  Als je je wilt uitschrijven klopt de URL zogenaamd niet!
  Waardeloze website met enorm veel reclame! Better be carefull.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Het probleem met deze site is,

  Dat er veel neppe profielen zijn en ook jonge meisjes vanaf 18e jaar tot met 35 jaar hebben een vriend en later komen ze met lakse smoesjes dat ze helemaal niks zoeken, terwijl ze allemaal in hun profiel schrijven dat ze naar een vriend of een man zoeken voor een relatie. Je krijgt later een e-mail en dan willen ze appen en skypen en later sturen ze jou een bericht dat ze graag naar zwarte mannen zoeken en niet 1 maar een hele groep dat ze zich graag gangbang laten nemen.

  Ze schrijven allemaal mooie dingen in hun profielen 99% van de jonge meisjes blanke hoertjes kunnen niks waar maken.

  Ze zoeken rijke mannen en ja liefste goed vermogend.

  Het probleem met deze site is dat er blanke jonge meisjes/vrouw die blanke allemaal grote vieze lage oplichters zijn.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Ik heb mij ook op dat site ingeschreven geen hond te bekennen en als je een berichtje stuurt kan het zijn dat je wel misschien een berichtje krijgt van donkeren vrouwen. Die witte plamuur blanke meisjes reageren nooit en die zoeken tegenwoordig van alles een kleine berichtje terug schrijven is ook niet veel gevraagd.

  Maar blijkt dat er ook mensen staan die helemaal niet bestaan en die staan ook al meer dan 2 of zelfs 5 jaar ingeschreven en ik geloof er geen bal van dat er daar serieuze mensen bestaan.

  Site is echt waardeloos en dit komt, omdat er veel fictieve profielen daar te bekennen is. Trouwens het zoeken van een vrouw op een dating site vreet veel tijd en je kunt je tijd beter besteden aan een vrouw die in het buitenland woont dont wasted your time on white dutch girls or european once all are gold diggers!

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  KNUZ Typisch voor de nederlandse vrouw….
  De nederlandse vrouw ziet, keurt en ziet in een fractie van 2 seconden of je voor haar een date bent. Je moet dan ook niet verwachten dat je een tweede ronde krijg je bent voor haar lucht. Mocht je wel haar date zijn, 1 verkeerd woord en je bent lucht.
  De info, ook te lezen op allerlei sites. Ja precies de nedertrut….

  Wat je ziet in duitse, engelse en amerikaanse series, de spannende met een degelijk verhaal goed geacteerd….dat een man toch een kans krijg dat gaat hier blijkbaar op als je een lucky gast ben. De meeste hoeven er dus niet op te wachten.
  Dat hier word gezegd amerikanen, engelsen oe dat vind ik niet fair. Amerikaanse, duitse, engelse of wat dan ook vrouwen denk dat je toch echt daar eens moet gaan kijken voordat je hun dezelfde stempel geef.

  Onze (schoonheden): Ze is inderdaad een dame met een duidelijke wens, waar ze niet van afwijkt.
  Dan kun je een artiest of weet ik veel wie zijn, je kunt de mooiste verhalen vertellen, de leukste moppen….vergeet het maar…

  Dat een groot gedeelte van de vrouwen die op knuz in een scheiding zit of te vaak wissel van partner of klootzakken tegenkom dat is dan wat ze veroorzaakt.

  Omdat ze toch ten alle tijden water bij de wijn moet doen, want helemaal tevreden is ze nooit….de mannen die haar alles kunnen geven die willen haar niet.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Ik zoek en stuur al vele malen berichten en kreeg maar 1 bericht van een donkere meid uit Suriname. De blanke vrouwen reageren alleen als je als man genoeg geld hebt en een goed betaalde baan.

  Ze sturen geen eens een vriendelijke berichtje of ze zijn gewoon allemaal neo.

 • Design

  0

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  0

  Ik heb mij 1 week laten in schrijven bij knuz, maar tot heden is er ook niks van pas gekomen.
  Hahaha ook hoog opgeleide vrouwen waar on de nederlandse ze zijn echt gestoord.

  Trouwens die Nederlandse blanke vrouwen hoeven niet te reageren. Want ik hoor zoveel enge verhalen over jullie, vreemdgaan, mannen geld stelen en ermee gokken en trouwens drugs gebruiken en kinderen boven de bed zetten en ik denk dat jullie echt gewoon gestoord zijn en tattoo’s en piercing erbij hahah ze zijn echt gek, zielughhhhhhh en gold diggers ziek ziek., witten vuilnis belt daar horen jullie terecht. Misschien zijn ze het al jaren in Nederland gewend en trouwens ik ben van buitenlandse afkomst en mijn ouders zijn niet in Nederland geboren.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Veel hollandse schijt wijven met schulden en die helemaal niet rest. Best wel grappig Nederland is ook zo’n zieke land met veel femenisme en veel zieke gestoorde blanke nederlandse vrouw!

  Mag ik ook een keertje in een blanke nederlandse wijf in haar bek schijten, want ze vinden dat vast wel leuk sm en heel veel vies sex, maar een serieuze relatie nooit of niet hoor en ja als je geld en auto en grote huis. Maar voor vieze sex doen ze wel alles voor de kick en plezier wil ze alleen maar hebben!

  Heren dit zijn de blanke Nederlandse schijt wijven die op de plee site staan op knuz en lexa.

 • Indd.er is 1vast groepje hoeren waarbij je het verschil tussen mijn kont en haar kop niet ziet maar schijnheilig,achterbaks,gluiperig bij de beesten af roddelen zijn ze heer en meester in zodra je er iets van wil zeggen dienen ze een klacht in en omdat het sponsors zijn worden ze altijd voorgetrokken zonder ook maar het verhaal van jou aan te horen word je verwijderd er is zelfs 1 imbecielehoer die in haar profiel heeft staan dat ze het leuk vind om rare profielen op te sporen voor schandaal te zetten en daar ook binnenpretjes over heeft schrijft opdoeken neonazihoerenschooiertuig!!afrader nr.1

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Op knuz site zoeken vrouwen een goed vermogend man. Trouwen de vrouwen die daar staan zijn hopeloze vrouwen die vaak ook switchen van de enen partner naar de andere partner staan ze opeens weer op knuz.
  Zo zie je maar weer, dat het alleen maar om het

  – geld draaid !

  – Het maakt niet uit hoe je als man eruit zie, en

  – wie je ben, Als je maar veel €€€€€€€

  – heb !!!

  dit is helaas inderdaad zo.. meeste vrouwen denken uiteindelijk alleen maar aan geld is mijn ervaring.. een dik salaris en groot eigen huis of überdikke bankrekening..

  En een Bagger vrouw hoef ik ook niet, die kan ik genoeg krijgen !!! Maar ja, bestaat echte liefde nog wel vandaag, of is het de dag vandaag eigenlijk een financiële overeenkomst ?

  En hierdoor heb ik heel veel ervaring met vrouwen opgedaan ,

  En ik kan je je voor de volle 100% Zeggen dat dat bij al mijn exen alleen maar om geld, vakantie’s ,spullen, shoppen , haar boodschappen of benzine , sigaretten betalen ect, ging !!!

  Zelf mijn lelijke of dikke exen, ze waren allemaal hetzelfde !!! Er moest vrachten geld bij !!!

  Alle vrouwen willen hun eigen alleen maar verrijken over de ruggen van mannen hoor !!!

  Het zijn net fruitautomaten ( je kan er geld in blijven gooien ) en af en toe heb je de Jackpot, hihihihi

  Er is een spreekwoord ( NO MONEY – NO HONEY )

  ECHTE LIEFDE BESTAAT NOG……( MY ASS ) …..IT’S ALL ABOUT THE MONEY !!!!

  Al ben je dan nog zo lelijk, dik of kaal ect: als je geld , een mooi huis en een mooie auto heb maak het niets uit wie je ben !!!

  Als er als man zijnde niets bij je te halen valt, zien vrouwen je niet staan van de zeik !!!

  Helaas het zij zo de dag vandaag!!!

  IT’S ONLY MONEY THATS COUNTS…..

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Ja , natuurlijk ben ik een beetje teleurgesteld op al die vrouwen die de arme mannen afwijzen omdat ze geen geld, mooie auto of mooi huis hebben.

  “Als mijn financiële economische situatie morgen totaal zou veranderen door het winnen van de Staatsloterij dan moet je eens kijken hoeveel vrouwen ineens wel in mij geïnteresseerd zijn !!! ”

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Veel vrouwelijke varkens die totaal geen interesse tonen of er leven daar alleen maar varkens die schulden hebben of toch eerlijk vreemdgaan, dat zijn de Nederlandse blanke vrouwen en die zijn getrouwd en toch gaan ze vreemd.

  De mensen die zich leven op knuz zijn varkens en het lijkt daar net een vieze smerige varken stal met neppe en zielige profielen. En in het echte leven in Nederland hoef je ook geen vrouw te zoeken en die blanke vrouwelijks varkens zoeken goed vermogend rijke mannen..

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Er staan Nederlandse blanke wijven dat zijn de grootste oplichters ten aller tijden en er staan vrouwen die al een relatie hebben of snoepen van twee wallen, terwijl die blanke nederlandse vrouwen al getrouwd zijn shammmmmmmmm De Nederlandse blanke vrouwen zijn de grootste varkens die je kunt vinden.

  Diegenen die voor dit site heeft betaald is ook een sukkel, deze gasten die dit site runnen verdienen genoeg achter de rug van jullie sukkels.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Knuz it sucksssssssss

  Ik heb 5 jaren internet dating geprobeerd en tot de heden tot de dag van vandaag wil het niet slagen. De blanke vrouwen die op dating sites staan zijn vrouwen die grote oplichters zijn en dat niet alleen ze hebben kinderen met andere mannen. Trouwens europese bitches zoeken naar rijke mannen en trouwens het maakt eigenlijk niet hoe je eruit ziet. En het gaat er vaak om wat jij te bieden hebt. Er staan vrouwen die al 5 jaar geleden ook weer stonden. En ik vindt het best wel grappig dat Nederlandse man geen behoorlijke nederland vrouw kan vinden en daarom gaan ze het ook dieper zoeken in het buitenland en ik geef ze nog ook gelijk.

  De nederlandse vrouw is geen vrouw meer maar een halve man of beter gezegd een HOER!

  Trouwens alle vrouwen in Nederlande kunnen aanspraak maken op beroep om beter een prostituee te worden en trouwens het de beste hoogste en beste betaalde baan op de wereld. De vrouwen in Nederland kunnen beter hoer worden dan heb je geen man meer nodig die de kosten voor jou moeten denken.

  En er zijn nederlandse blanke vrouwen die moeite hebben met iemand die in de wajong zit of in bijstandsuitkering fuck, ieder mens bepaald wat goed voor hem of voor haar is.

  De blanke nederlandse vrouwen zijn een stel afzetters. Goedkoopste hoeren die je kunt vinden op knuz.

  Trouwens heb betere aanbiedingen in het buitenland gekregen. Trouwens de groten deel van de vrouwen die ik heb leren kennen in asian die zoeken geen geld.

  Trouwens ben allang klaar met internet dating sites en met de vrouwen van Nederland en trouwens je hoeft ze ook in het echt ook niet meer te zoeken. Dat zijn hoeren geworden en ze willen vrije leven.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Beste Nederlandse mannen!!!

  Ik ben al gestopt met het zoeken van een vrouw.

  Ik zal het je eerlijk vertellen waarom het eigenlijk niet wil lukken met mij en met de mannen van Nederland. Waarom reageren de vrouwen niet wel of niet, ze reageren soms wel maar ik wijs ze ook af, ze zijn lelijke dit een hele lelijke gezicht. Van welke afkomst ze ook al is doet er niet toe.

  De vrouwen die zich aanmelden voor een betaalde date zoals knuz en lexa en relatieplanet, zijn volgens Krijnen steeds vaker jonge dames tussen de 18 en 28 jaar. “Ik ken niet ieders profiel, maar ik zie steeds meer suikernichtjes tussen de 18 en 28 jaar die studeren. De verhouding suikeroom-suikernichtjes is van 1 op 4 naar 1 op 5 gegaan.”

  Volgens Krijnen betalen veel studentes hun studie met het geld dat ze dankzij de dates verdienen. “Ik ken veel verhalen van studentes die het steeds zwaarder hebben gekregen om rond te komen. Onder meer door het afschaffen van de studiefinanciering. Op deze manier voorkomen ze dat ze diep in de schulden raken.”

  Niemand word gedwongen tot prostitutie dit doen de golddiggers zelf omdat in deze maatschappij van de nieuwe generatie op luxe is gesteld

  Er zijn zat mensen die geen telefoons hebben etc , er zijn zat mensen die geen gekke aankopen doen.
  Je kan niet ontkennen dat de nieuwe generatie (Jeugd ) voor de meisjes en vrouwe van deze tijd geen besef heeft van geld , en ze lenen er maar op los , om vervolgens te zeiken dat ze een “”studieschuld”” hebben… waarvan dan ook de helft van de schuld komt doormiddel van eigen behoeftes…

  En dan je inderdaad verlagen om te neuken met een oude man , dan ben je echt een snol..

  Dat zijn feiten en daarom staan ze ook te hangen op dating sites, hahah zelfs vrouwen met een relatie en getrouwde vrouwen zoeken een goed vermogend man, tja heb je auto en geld en rijbewijs en gemeenschap van goederen dan kennen die hoertjes jou en dan willen ze opeens een relatie. Het is nu de lusten en lasten en materie en het is ook goed dat basis verzekering omhoog gaat, kijken als die hoertjes zo door blijven gaan, daarom is het maar ook goed als ze oprotten uit dit land.

  Ik zie nog steeds dat er domme Nederlandse mannen zijn die er nog steeds moeite voor doen en nog tijd erin investeren voor een gratis of voor een betaalde site om een meisje of om een vrouwtje te scoren en kan er wel hard om lachen. Op alle websites zijn de personen vrouwelijke foto’s allemaal wel nep, ze stelen alle foto’s van fb. SUKKEL GEBRUIK JULLIE HERSENEN EN DOE IETS ANDERS MET JULLIE GELD.

  De Nederlanse blanke vrouwelijke varkens zijn de grootste hoeren ten allertijden. Het maakt allemaal dus ook niet uit waar jij je vrouw of meisje wel vindt op straat of in het echt op dating sites.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Trouwens ik val niet op Nederlandse blanke vrouwen het zijn meestal grote oplichters. En trouwens dat is niet naar wat ik zoekt. rVaak wat je eruit krijgt bij een blanke vrouwen met blond haar en blauwe is racisme, ga vooral de buitenlandse landen niet bezoeken, blijf maar lekker in jou kaas landje.
  En hou ook afstand van de multiculticutrele samenleving, hou jij je maar bij de kaas TOP! De meeste als je ze ziet wat voor eisen ze hebt kan je er echt om lachen en ik lach best wel met mijn hele familie, en die antwoorden dan die blanke vrouwen met blauwe en blond haar ze echt gek en gestoord, vindje het dan niet gek dat een relatie en een huwelijk niet tot lange stand kan houden.
  Meestal gaan ze ook vreemd zijn zeker bepaalde gentische zieke afwijkendjes, moet ze zeker vaker laten na kijken, vaak komt vreemdgaan ook meestal bij hun voor.

  Soms moet ik ook lachen hoe de Nederlandse blanke mannen hun naar beneden haalt en kunnen niet koken.
  Hahaha je kunt wel veel zeggen over buitenlandse vrouwen, maar die blijven ook de beste he? Ze zijn schoner maar zijn qua hygiene zijn ze ook de schoonste, en kunnen ook het lekkerste koken.
  Vele blanke vrienden van mij vertellen dat ze meestal wordne oplgeicht en vaak staan hun exen ook op dating sites hahaha.

  De blanke vrouwen kunnen alleen ei koken of ontdooien hahaha, kunnen geen eens iets behoorlijks klaar maken, vaak moet de Nederlandse blanke man in de keukenstaan.

  De Nederlandse blanke vrouwen vooral met blondhaar en blauwe ogen zijn meestal de grootste oplichters maar ook de grootste golddiggers.
  Maar ook de grootste goorste racistische vrouwen.

  Hahaha ze willen een man met een baan en ja liefste een goed betaalde baan, want de blanke mannen hebben wel veel geld.

  Ik ben blij dat ik moslim bent en zoek een vrouw die moslim, trouwens voor een creoolse vrouwen sta ik ook open.

 • Tja ik ben een vrouw die een man zoekt maar wat heb je op knuz?? Mannen die echt 10 tallen keren mijn profiel bezoeken maar geen berichtje sturen. Wat moet je dan op die site vraag ik me af?? Alleen kijken en opgeilen ofzo?? Zo jammer dat je als normale eerlijke Hollandse vrouw alleen maar kijkers krijgt.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0

  Ik sta ook op knuz maar blijkt dat er echt geen serieuze vrouw is. Is er nog wel een vrouw die serieus is?

  Ik ben een heer van 34 jaar.

  Als er een serieuze vrouw is mail me op

  [email protected]

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Vieze lelijke smerige Nederlandse kanker hoeren voor al die blanke wijven, zwarte vrouwen zoeken mannen met geld en auto en huis. Op straat zijn er geen dood normale vrouwen meer alleen maar gold diggers en hoeren en oplichters. Als je op de site knuz als man opzoek bent naar een vrouw reageren ze niet of het zijn allemaal kanker hoeren helaas, vind je er eentje snak ze alleen maar geld en ze wil in de auto rijden. Vind je er eentje wilt ze een neger als pooier hebben die haar helemaal kan af neuken en heel erg ziek en ze wilt samen gaan wonen moet er af en toe om de beurt geld worden gestort op een rekening voor een huur huis kanker NL hoeren allemaal.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  10 jaar lang zocht ik echt naar Nederlandse slet, maar helaas zijn die er niet. De vrouwen in Nederland kijken echt alleen maar naar jou geld en dikke bank rekening en auto en huis en niet alleen dat ze willen ook alles van jou afpikken wat van jou eigen dom is. Zelfs mijn moeder was hopeloos opzoek voor mij nutteloze kanslozen vieze smerige kanker Nederlandse mensen voor al onder anderen de blanke vrouwen die misdaad plegen met zwarte mannen en blijven toch neuken vreemd gaan.

  Ik ben inmiddels in Marokko en daar heb ik een vrouw ontmoet die maagd is en heb ook via haar ouders leren kennen. Overigens ben ik ook getrouwd en zij zocht geen relatie dit ging om een huwelijk en kennelijk heb ik een nette vrouw leren kennen.

  En gelukkig geen Nederlandse hoer die met zoveel negers heeft geneukt zulke hoertjes vind je op knuz en in het echte leven.

 • Design

  0.1

  Prijs

  0.1

  Betrouwbaarheid

  0.1

  Er zitten veel vrouwen of hoewel kanslozen stinkdozen met narcistische stoornis problemen, Hollandse vrouwen jullie moeten eens gauw een bezoek je naar de dokter brengen. Ze zien ook vaak onverzorgd eruit op de foto. Hahaha Hollandse dames jullie zetten jullie zelf echt voor gek. Je krijgt wel een reactie maar niemand is daar serieus. Een bagger van een vrouw kan ik genoeg krijgen en vinden en die hoef ik natuurlijk niet. Dan betaal ik beter voor een mooie hoer..

  Foto met veel neppe profielen die allemaal gekopieerd zijn van andere websites.

  Gooi eens die onverzorgde kanslozen hollandse wijven eruit. Als je een hollandse vrouw moet zoeken kun je beter een huisdier nemen.

 • Design

  4.5

  Prijs

  6.5

  Betrouwbaarheid

  8.5

  Nu ik ben positief te spreken over knuz ik heb daar een nederlandsche vrouw leren kennen.
  Waarmee ik jaren samen heerlijke momenten mee heb gehad zodra het kon was ik bij haar en neukten wij heerlijk,en dit voor niks.

 • Design

  0

  Prijs

  6.5

  Betrouwbaarheid

  9

  Ook ik ben positief te spreken over knuz,ik was benieuwd of ik via knuz een vrouw zou vinden die serieus was.
  En ja dit is zeker gelukt ik heb jaren contact met haar gehad,helaas zit zij nu in de verzorging dementie.
  Maar die tijd dat wij samen hebben doorgebracht was geweldig,mijn sex met haar was gratis zij was zeker niet op mijn geld uit.
  Eens in de week hadden wij sex en soms ook wel meerdere keren per week dit was echt genieten en zo jong was zij zeker niet 69 jaar maar zij kon neuken als de beste.
  Mijn ex pijpte mij niet dit vond zij vies maar deze vrouw vond het heerlijk om te pijpen en slikte mijn zaad ook nog door.
  Dus KNUZ nog bedankt voor deze goede date.

 • Design

  0

  Prijs

  0

  Betrouwbaarheid

  10

  Na een tijdje zoeken een vrouw gevonden via Knuz,in het begin ga je voorzichtig te werk had al een rot ervaring achter de rug.
  Met deze vrouw had ik afgesproken en de eerste ontmoeting volgde een tweede,en er was een klik tussen ons,zo tussen door smsten wij elkaar en kwamen wat meer over elkaar te weten,zij vertelde dat zij al een hele tijd alleen was geweest,mijn gedachte was nou het zou wel eens kunnen dat deze vrouw door mij genomen zou worden.
  Een week daarna hadden wij weer een ontmoeting voor de derde keer zij werd nu al wat vrijer bij aankomst zoende zij mij vol op mijn mond en haar tong drong mijn mond in.
  Het begon bij mij nu te kriebelen de gedachte schoot door mij heen dat dit wel eens een hete avond kon worden,mijn gedachte bedroog mij niet,op de bank zittend zoende wij elkaar heftig,mijn hand ging over haar borst heen,en even later zat mijn hand onder haar blouse,zij kreunde van genot,zij maakte er gelijk werk van,laten wij de slaapkamer maar opzoeken zij ze.
  Voor dat ik het wist was zij naakt vlijde zich op bed wachtend op wat er zou gaan komen,ik knede teder haar borsten en mijn mond sloot zich over haar tepel,mijn hand vond haar kruis zij spreide haar benen zodat ik haar klit kon beroeren haar gekreun werd nog luider,mijn hoofd ging tussen haar benen en mijn tong beroerde haar klit.
  Mijn pik stond op springen ik had al een hele tijd niet geneukt,ik wilde mijn pik in haar geopende kut duwen,maar zij wilde dat ik een condoom gebruikte maar die had ik niet bij mij,maar zij had er schijnbaar al op getekend dat zij die avond geneukt zou worden dus zij had een condoom voor mij die omgedaan en mijn pik drong bij haar naar binnen met een paar diepe stoten voelde ik mijn zaad al komen dit was wel vlug,maar zij was ook al klaargekomen vertelde zij.
  Ik kreeg van haar de belofte als wij de volgende keer elkaar zouden zien er zonder condoom geneukt zou worde,en ja zij hield haar belofte voor dat wij neukte pijpte zij mij heerlijk dit had ik nog nooit meegemaakt,mijn ex vond pijpen vies en deze vrouw genoot ervan als zij pijpte,dus ik heb de vrouw via Knuz gevonden waarvan ik nog steeds geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *